Najbolje ljubavne kombinacije znakova: Bik i Škorpija, Lav i Vodolija


U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje poznavaoci astrologije kažu da su primer velike strasti i emocija, primer veza koje ne mogu da se izbegnu.

BIK I ŠKORPIJA

Kada se nežni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbežni. Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmeri u zajednička druženja s prijateljima, stvari mogu da se poprave.

OVAN I VAGA

Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoleti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna.

Vaga će sa druge strana ojačati u pokušajima da "upristoji" svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.
 
BLIZANCI I STRELAC

Privlačnost između ova dva znaka  nije samo fizička, već se onda odražava i na mentalnom nivou. Radoznali Blizanci  i filozof Strelac obožavaju međusobne razgovore. Blizance ipak može da iznervira stav Strelca da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost  i sklonost ka tračarenju. Rešenje je u zajedničkim putovanjima.
RAK I JARAC

Osećajnost Raka i snaga Jarca predstavljaju pravi spoj. Strast može da pokvari osećaj Raka da ga Jarac povremeno ignoriše, dok Jarcu može da bude neprivlačna nesamostalnost druge strane. Moraju da se stalno podsećaju da nisu samo partneri, već i ljubavnici.

LAV I VODOLIJA

Kralj svog svemira  Lav, ne može da odoli slobodnoj Vodoliji koja samo priznaje svoj autoritet. Buntovnički duh oduševljava Lava, a za Vodoliju je najprivlačnija Lavova harizma.

Prevelika potreba Lava za pažnjom i protivljenje Vodolije svim društevnim konvencijama mogu da dovedu do problema. Spas od problema moraju da potraže u krevetu, daleko od ostalih.

DEVICA I RIBE 

Devica voli red, Riba odbija rutinu, ovo je dovoljno da se suprotnosti privuku. Vezu oboje posmatraju kao način da preokrenu život onog drugog, Devica kao priliku da nauči Ribu organizaciji, a Riba kao šansu da Devici pokaže kako da se opusti. 

Neopuzdana Riba može u jednom trenutku da dosadi Devici, a želja za kontrolom Device da bude prepreka za suprotnu stranu. Spremnost na kompromis spasavaju vezu.

izvor: zena.blic.rs