ASTRO SEKS: Neka vam horoskop otkrije koja je najbolja poza za vas!

Volite li čitati što vam poručuju zvijezde o poslu, zdravlju i ljubavnom životu, onda je sljedeća tema kao stvorena za vas. Doznajte koja poza u seksu je idealna za vaš horoskopski znak i uživajte u najboljem seksu do sada.
Ovan
Za uzbudljive Ovnove seks je prava avantura u kojoj je malo začina uvek dobro došlo. Žena leži potrbuške na ivici kreveta tako da joj telo od struka visi preko ivce. Muškarac iza nje kleči na podu (ili je u čučnju), naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.
Bik
Poza 'makaze' idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna noga mu je ispružena, a druga savijena u kolenu kao da se sunča. Žena seda na muškarca tako da njegovu savijenu nogu stavlja između svojih bedara.
Blizanci
Doggy style (kučeći stil) odličan je odabir za blizance. Žena kleči na krevetu s glavom i grudima na krevetu ili je pak naslonjena na sto, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji (zavisno od situacije) i diktira tempo igre.
Rak
Osećajnim Rakovima će prijati nešto više intime. Spoon (kašika) poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je odabir. Ako želite da dodate malo začina neka žena savije gornji deo tela prema napred u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partnerku držeći je za kosu ili ramena.
Lav
Muškarac leži na leđima, a žena sedi na njemu tako da ga gleda u oči, sa savijenim nogama oko struka dok se naslanja na njegov torzo sa obe ruke. Žena se poigrava kretanjima u svim smerovima za koje su zaduženi bokovi.
Devica
Device vole da budu u centru zbivanja, a vizuelno ih jako uzbuđuje. Njihova omiljena poza je doggy style (kučeći stil). Za malu promenu partner neka klekne na jedno koleno i osloni se na drugu nogu, a partnerka u potpunosti spušta gornji deo tela.
Vaga
Dorađeni misionar oduševiće sve Vage. Muškarac leži na partnerki i naslonjen je na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena i pomerajući bokove dodatno draži partnera.
Škorpija
Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, savijenim u kolenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema napred i naslonjena na ruke. Muškarac podiže njenu zadnjicu i diktira igru.
Strelac
Impulsivnim Strelcima malo egzibicija uvek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže zadnjicu i stavlja noge na partnerova ramena i približava telo do položaja idealnog za penetraciju. Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.
Jarac
Ova poza zaista zahteva inicijativu što će se svideti muškarcima. Reč je o klasičnoj pozi u kojoj žena sedi ili čuči na muškarcu te pokretima i uvijanjem bokova diktira tempo i intenzitet seksa.
Vodolija
I u slučaju Vodolija žena kontroliše igru. Muškarac sedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta ka njemu. Muškarac postavlja ruke ispod njene guze i dikira brzinu i dubinu penetracije.
Riba
Kompleksne i strastvene Ribe vole akciju i vratolomije u seksu. Žena stane u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge, prisloni je na svoje telo i namešta je u položaj koji je ugodan za oba partnera.
Izvor: pressonline.rs