Horoskop otkriva ponašanje na popularnoj društvenoj mreži!

Verovali ili ne, način na koji koristite Fejsbuk zavisi i od toga koji ste horoskopski znak. Koliko pozirate, kako vas odaje profilna fotografija, koje aplikacije načešće instalirate određeno je osobinama vašeg zodijaka, prenosi lepotica.si. Saznajte šta to horoskop kaže - kakvi ste na ovoj društvenoj mreži.


Ovan
Vaša fotografija na profilu pokazuje vas u najboljem izdanju, kao i koliko ste aktivni i verovatno odražava ono što vas trenutno interesuje. Verovatno ste član mnogih grupa i imate aktivne aplikacije koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podelite delić sebe s drugima.

Bik
Vaša fotografija pokazuje ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo verovatno iprirodu. Kao ljubitelj prirode verovatno ste na profilnoj fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama. Vi takođe volite idobru zakusku i novac.

Blizanci
Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da verovatno niste imali vremena ni da postavite svoju najnoviju fotografiju. Ali ako imate sliku profila, velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim. Volite da znate šta se događa u vašem okruženju.

Rak
Sramežljivi rakovi, verovatno na profilu imate svoju fotografiju iz detinjstvaili nekog člana porodice kojeg najviše volite. Ako imate neku svoju fotografiju verovatno ste na njoj okruženi članovima porodice ili dragim osobama. Volitepoučne aplikacije, ako i one koje odražavaju vaša osećanja i raspoloženje.

Lav
Vaša profilna fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno. Nije retkost da lavovi stave profesionalnu fotografiju. Za njih su idealne aplikacije u kojima imaju priliku da se pokažu.

Devica
Vama je trebalo neko vreme pre nego što ste postavili profilnu fotografiju, jer ste hteli da to bude ona prava. Jednom kada ste je odabrali verovatno ste na njoj sa svojim ljubimcem, u kancelariji kako nekome pomažete i slično. Vi stepraktičan znak i volite jednostavne aplikacije.

Vaga
Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volitelepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu da budu i profilne. Ipak, ako ste u vezi, na profilnoj fotografiji ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bezvašeg dragog. Ne možete da se nagledate lepote, mode i romantike, pa su i vaše aplikacije u skladu sa njima.

Škorpija
Zbog vaše misterioznosti i težnje za privatnošću, verovatno na profilnoj fotografiji uopšte nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će verovatno da bude seksepilna, ipak najveće su šanse da će to da bude deo tela na kojem se ne vidi vaša glava ili je teško defininisati ko se na njoj nalazi. Volite dinamiku, a budući da ste direktni, ali i koketni, verovatno ćete aktivirati i neku seksi aplikaciju.

Strelac
Vaš pustolovni duh može da se vidi na vašoj profilnoj fotografiji. Na njoj ste verovatno u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mestu. Pošto volite da putujete, takve su i idealne aplikacija za vas.

Jara
Vaša fotografija vas prikazuje kao odgovornu osobu. Verovatno gledate pravo u kameru, bez kreveljenja, sa vrlo samopouzdanim izrazom lica. Važno vam je da znate kako vas neko doživljava, pa volite aplikacije u kojima možete da se upoređujete sa drugima. Volite i da kupujete, pa su i takve aplikacije koje najčešće koristite

Vodolija
Niko se ne bi iznenadio kada biste umesto fotografije postavili grafiku ili slogannečega za što se trenutno zalažete. U slučaju da profilna slika prikazuje vas, verovatno na njoj niste sami, nego okruženi porodicom ili dragim ljudima. Verovatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju sa prijateljima ili se učlanjujete u humanitarne grupe.

Ribe
Fotografija vašeg profila je vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umesto sebe da stavite neki spiritualni simbol ili nešto slično. Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svet mašte.


Izvor: Ljepotica.si