Kako prepoznati da se sviđate ovnu, lavu, blizancima...


S obzirom na to da su davno prošli dani osnovne škole slanja poruka, otkrivanje nečije simpatije puno je komplikovanije, a znakovi su puno suptilniji. Svaki znak ima svoje "znakove" kojima svesno ili nesvesno otkriva ljubav ili naklonost pa evo kako ih prepoznati.
Ovan

Ovnovi ne vole okolišati pa ako im se sviđate, verovatno će vam to reći jasno i glasno. Ako se ipak odluče za neku drugu taktiku, delovaće nezainteresovani i pomalo nervozni. Ali time vam ne žele reći da bi radije bili na nekom drugom mestu, nego da žele pokrenuti stvar - sa vama!
Bik

Ovo je tradicionalan znak, konvencionalan tip osobe pa ako mu se svidite, ganjaće vas koristeći staromodne metode. Ako vam postavlja osnovna pitanja poput koja vam je omiljena boja, hrana ili cveće, to može da znači da želi da vas pozove na sastanak i da razmišlja o tome kako bi izgledao savršen izlazak.
Blizanci

Blizanci su prilično vrckasti i umovi su im uvek na oprezu i aktivni, i vole razgovarati sa svim i svakim o različitim temama. A kako ćete prepoznati znakove da želi nešto više od običnog flerta? Razgovor će dići na viši nivo od uobičajene komunikacije, verovatno će vam postavljati lična pitanja.
Rak

Rakovi spadaju u znakove koji su orijentisani na porodicu i ako se prema vama počne ponašati saosećajno, to je dobar znak da ste im zapeli za oko. Ako se počnu ponašati zaštitnički, to je još jedan dobar signal. A ako vas pozovu na druženje sa porodicom, gotovo je sigurno da u vama vide potencijalno ozbiljnog partnera.
Lav

Ovaj znak voli da drami. Pa kako onda da znate da je predstava koju izvode vezana za vas i osećanja prema vama, a ne samo za publiku? Najbolji znak je kad vam prepuste da vi budete u centru pažnje, a oni su sretni što su vaši najveći obožavatelji.
Devica

Logična i praktična, Devica nikad neće svoju naklonost objaviti na sva zvona. Ako odvoje vreme da bi vas pitali za osećanja ili izrazili svoja, a pritom spuste gard u vašem prisustvu, to je dobar znak da mu/joj se sviđate.
Vaga

Životi Vaga su uravnoteženi i jasni i imaju prilično pozitivne stavove prema svetu oko sebe. Kako onda znati je li Vaga samo ljubazna prema vama ili joj se zaista sviđate? Ako joj se sviđate, Vaga će vam otkriti stvari koje niko drugi ne zna, a potom vas pozvati na romantično putovanje kroz njen život.
Škorpija

Možete biti sigurni da ste Škorpiji zapeli za oko ako vas gleda sa druge strane prepune prostorije. Zbog njihovog intenzivnog pogleda, osećaćete se kao da ste jedini u sobi i da oko vas nema nikoga. Škorpije će se iz prve činiti distancirane, ali neće gubiti vreme na ćaskanje sa nekim ko ih uopšte ne zanima.
Strelac

Strelci su društveni i otvoreni pa nije teško zameniti njihov prijateljski stav za nešto više. Slobodno vreme i vreme za druženje njima je jako dragoceno pa ako izađu sa vama više nego jednom u nedelju dana, to je jako dobar znak da su zaljubljeni.
Jarac

Jarac je prilično uzdržan i ne otkriva se odmah pa će možda biti teško na prvu proceniti koliko je zainteresiovan za vas. Ako im se spusti gard pred vama i strogi stav pretvore u nežan pa odvoje vreme i uguraju vas u svoj pretrpani raspored, vrlo je verovatno da u vama prepoznaju romantični potencijal.
Vodolija

Ovaj znak svakako razmišlja izvan okvira pa možete slobodno da odbacite sve tradicionalne pretpostavke o udvaranju. Ako se sviđate Vodoliji, on ili ona bi vam mogao izvesti neku neslanu šalu u jednom trenu, a već u drugom biti zadubljen u filozofsku konverzaciju sa vama. Njihovo šašavo ponašanje znači da vas odmeravaju i pokušavaju da ocene možete li da se uklopite u njihov ekscentrični svet.
Ribe

Dobra vest je da Ribe uopštee nije teško pročitati. A još bolja da, kad se jednom svidite Ribama, obasipaće vas saosećanjem i ljubavlju. Rukom pisana pesma ili vaš portret koji su sami nacrtali svakako je znak ljubavi.