Šta nas čeka: Erotski letnji horoskop


Pripremite se - leto pred nama jedno je od erotičnijih koje ćete doživeti. Bilo da ste solo, u vezi ili negde između, ljubav je u vazduhu. Ne čekajte mnogo, upijte sunce, otvorite srce i uživajte u letu prepunom ljubavi.

Ovan
Jeste li raspoloženi za ljubav? Spremni ili ne, ona dolazi ka vama! Kada je reč o romantici, vi ste ovog leta najsrećniji znak. Jupiter vam 16. jula ulazi u petu kuću zabave i užitka i ostaje tamo trinaest meseci. Blistavi Mlad mesec 26. jula će otvoriti vrata upoznavanju jedne posebne osobe, pogotovo ako ste solo. Ako ste već dugo u vezi, između vas i bolje polovine leteće iskre. Očekujte da će sve postati još romantičnije i slađe od 12. avgusta do 5. septembra, jer ćete se tada osećati kao da živite u bajci. Šta čekate, vreme je da se zaljubite u ljubav.
Bik
Pronalaženje posebne osobe u ljubavnom životu, na koju znate da možete da računate, i dalje će vam biti jako važno. Stvari će se posložiti tek početkom avgusta. Nakon jula, porodica i zajedništvo važniji su vam od svega, ali nesporazumi sa bližnjima koštaju vas mnogo živaca. Ako znate da na odnosu s partnerom još treba raditi, priznajte to. Ako ste sami, za nove romanse iskoristite razdoblje od 5. do 28. septembra. Posebno će zanosni biti 14. septembra. Imajte to na umu i iskoristite ga.
Blizanci
Ako ste u vezi s nekim posebnim, ili se barem takvom udvarate, pikantni ljubavni potezi pogotovo će vam ići u prilog do 25 jula. Iako ste poslednjih nekoliko meseci imali problematične ljubavne situacije, tokom leta to neće biti slučaj. Trzavice blede pa se možete nesmetano prepustiti traženju ljubavnih užitaka. Iza 13. jula Blizanci koji su u vezi mogli bi sa partnerom da završe u žešćoj svađi. Ali brzo ćete izgladiti stvari i sa partnerom nakon toga, postati još bliskiji. Tajna je u razgovoru - slušajte šta partner ima da vam kaže.
Rak
Sjaj. To je ključna reč koja vas prati od 18. jula do 12. avgusta. Sposobnost da ljude privučete magnetskom snagom biće izvanredna u ovom razdoblju pa se potrudite oko ljubavi i imajte na umu da je vreme da konačno dobijete svu ljubav koju zaslužujete. Od 25. jula do 13. septembra, erotski život imaće sladak podsticaj; iako vam je još od 2012. Saturn uticao na seksualni život uzrokujući poduža sušna razdoblja, stvari se menjaju. Ako niste u vezi, leto pred vama može biti leto ljubavi. Ili avantura. Na vama je da odlučite.
Lav
Jeste li spremni za najluđe ljeto koje ste imali u proteklih desetak godina? Odlično! Od 16. jula sve vam je naklonjeno. Pred vama je cela godina izvanrednih prilika, ličnog rasta i zabave. Očekujte razvijanje novih poznanstava na poslovnom i ličnom planu.
Što se tiče ljubavi, ovo leto imate velikih izgleda da uživate u njoj bez prestanka. Izlasci, romantika i zabava ponovno ulaze u vaš život. Možete ostvariti gotovo sve što poželite. Uzbudljivi su meseci pred vama!
Devica
Kako će se odvijati stvari između vas i vaše bolje polovine? Trenutno su sve karte na stolu. Kad je u pitanju ljubav, ako partner ne ispunjava sva vaša očekivanja, veliki su izgledi da ćete izgubiti zanimanje. Sredinom jula, mogli bi da se odlučite na izlazak iz nezdrave veze, ili na izjavu večne ljubavi nekom posebnom. Od 5. do 29. jula, značajno vam se povećavaju zavodničke moći, ali i sposobnost da se povežete s nekim posebnim. Posebno romantično ćete se osećati 10. jula. Dopustite sebi da vas neko obori sa nogu i nemojte preterano da analizirate svaki trenutak.
Vaga
Iskoristite vreme do kraja jula kako bi stvarno išli za onim što želite u ljubavi i partnerstvu. Zvezde su na vašoj strani pa iskoristite to doba i krenite hrabro u potragu za odnosom kakav oduvek želite. Partner će biti ugodno iznenađen količinom vaše preduzimljivosti. U avgustu bi slobodni predstavnici ovog znaka mogli da prekinu odnos koji nije baš ono što žele. Ako vam u životu postoji neko sa kime izlazite, ali duboko u srcu znate da taj odnos ne vodi nikamo, vreme je da budete iskreni prema sebi i njemu i to prekinete.
Škorpija
Ovog leta mogli bi da usmerite sebe na svoju karijeru umesto na ljubavni život. Iako će neki aspekti vašeg profesionalnog života biti uistinu zadivljujući, to ne znači da će ljubavni život patiti. Baš suprotno, iskoristite svoje adute. Energični i borbeni Mars ulazi u vaš znak 25. jula i ostaje tamo do 13. septembra. U ovom razdoblju imaćete više izdržljivosti i seksipila nego ikad. Početak avgusta idealan je za ostvarenje nekih seksualnih i romantičnih fantazija, a septembar je bolji za prijateljstva iako bi se do kraja meseca moglo dogoditi da to preraste u ljubav.
Strelac
Možda ćete se na početku leta osećati zbunjeno oko statusa svoje veze, ali to će trajati samo do kraja jula. Tada ćete vi i vaša bolja polovina razgovorom rešiti sve nesuglasice. Ako ste slobodni, nenadan ljubavni susret mogao bi se dogoditi početkom avgusta. Problem je taj što je ta ljubavna situacija, iako uzbudljiva, prolazna. Ako ste tip za jednu noć, uradite to. Ako ste u stalnoj vezi, mogli biste da iskusite epizodu izliva bsa u kojoj ćete vi ili vaša bolja polovina zahtijevati više slobode.
Jarac
Ako postoje trzavice između vas i partnera, planetarni uticaji sredinom jula podstaći će vas na njihovo rešavanje. Ako mislite da vam u vezi nisu ispunjena sva emocionalna očekivanja, shvatićete da je sve u vašim rukama i da se morate pokrenuti kako biste dobili šta želite. Krajem jula, ukazaće vam se izvanredna prilika za uživanje s partnerom, a ti će dani biti puni ljubavi i harmonije.
Vodolija
Romansa bi mogla da bude škakljivo pitanje sredinom jula. Mogli biste da se osećate rastrgani dilemom da li da se vratite staroj ljubavi ili ne. Srećom, posle 18. jula imaćete čistu glavu da ipak donesete pravu odluku. Ako ste u vezi i sve je s njom u redu, sredinom jula stvari će postati još bolje. Ali ako ste u klimavom braku ili vezi, moglo bi da se dogodi da oboje prenaduvate probleme. Sve obveze koje preuzmete do kraja godine idu vam u prilog i ako postoji neki odnos na kom treba da radite, sada je savršeno vreme za unošenje potrebnih promena.
Ribe
Još uvek imate vremena za uživanje u vrtlogu romantike ako vas je mimoilazio do sada. Sredinom jula, Jupiter izlazi iz vašeg ljubavnog polja, a iako se neće vratiti dvanaest godina, ne znači da ćete imati sušno razdoblje. Veliki su izgledi da se ovoga leta zaista zaljubite. Ako ste već u srećnoj vezi, septembar vam nudi mogućnost da se zbližite još više i date sebi do znanja da ste uvek jedno drugome na raspolaganju, šta god da se dogodi oko vas.
Izvor: Tportal