Šta horoskopskim znacima treba u krevetu


Škorpije vole dominaciju, Rakovi vole da zadovolje partnera, a Device žive od fantazija i fetiša. Na seks svaki horoskopski znak gleda drugačije i treba mu nešto drugačije da bi seks nazvao dobrim. Evo šta horoskopskim znacima treba u krevetu.

OVAN
Fizička ljubav Ovnovima predstavlja veći užitak od emocionalne. Ovnovi vole opasnost i rado rizikuju. Uživaju u eksperimentisanju i često preskaču predigru bez problema samo da bi prešli na glavnu stvar što pre.
BIK
Bik voli da zadovoljava druge, ali želi da se i drugi prema njemu ophode isto. Kada se radi o samom seksu, oni vole romantičnu atmosferu, senzualnost i erotiku. Vrlo su osetljivi i strastveni tokom odnosa, a seks doživljavaju i kao način komunikacije.
BLIZANCI
Blizanci su obožavaoci seksualnih pomagala. Njima je predigra zasebno uživanje, a vole i da pričaju o tome kako će seks da izgleda. Veoma su vešti sa rukama i jezikom za vreme seksa.
RAK
Rakovima su mnogo važne emocije kada se radi o seksu. Veoma su senzualni, a u isto vreme i neumorni. Imaju bujnu maštu, pa često kreiraju čitave scenarije u glavi, zamišljaju predigru i poze. Posebno su srećni kada vide da su uspeli da zadovolje partnera.
LAV
Lavovi = strast. Oni jednostavno gore od strasti i konstantno stavljaju izazove pred svog partnera. Seks je za njih samo još jedna vrsta zabave.
DEVICA
Iako deluju stegnuto, Device obožavaju seks. Tokom seksa vole da im bude stimulisano celo telo i često imaju veliki broj fantazija i fetiša.
VAGA
Kada je u pitanju seks, Vage vole avanture. Veoma su senzualne i otvorene za sve opcije. Vole da zavode, a oralni seks im je posebno lep, naročito poza 69.
ŠKORPIJA
Škorpije su ekscentrične i vole da idu do kraja. Ono što drugi nazivaju „prljavim“, njima je taman. Oni vole ili sve ili ništa. Pošto vole dominaciju, njima užitak i bol najčešće idu ruku pod ruku.
STRELAC
Strelci su uvek puni energije i vole da se „tuku“ i rvaju sa partnerom pre seksa, a i u toku seksa. Snažni su, nemirni i razigrani. Vole da istražuju i otkrivaju partnerove slabe tačke i skrivene fantazije.
JARAC
Jarčevi ne podnose rutinu i vole da isprobavaju nove stvari. U spavaćoj sobi vole da dominiraju i ne osećaju se lepo ako su podređeni. Žele nekoga ko zna kako da im ugodi i kako da ih zadovolji.
VODOLIJA
Vodolija traži pametnog i spretnog ljubavnika. U krevetu voli da eksperimentiše i ništa joj nije strano i neobično. Seks na javnom mestu je jedna od najvećih Vodolijinih fantazija.
RIBE
Ribe će se toliko truditi oko seksa da će seks sa njima biti jedna potpuno nova senzacija. Iako su povučene, u seksu ne vole da budu podređene. Šaputanje na jastuku omiljena im je predigra.

Izvor:press-online.com