Ljubavni horoskop za jul

Šta Vam zvezde donose u ljubavi narednog meseca?


OVAN Netrpeljivost koju osećate u odnosu sa partnerom zbog Marsa će proći do kraja meseca. Preterana kritika i svaljivanje odgovornosti ko je kriv za greške bila je prisuta poslednjih pola godine. Pošto Venera ulazi u Raka u drugom delu jula, vi ćete biti okrneuti porodičnim vrednostima i odgovaraće vam partner koji ma saosećajnost prema vašim problemima i stanjima.

BIK Dok je u prvom delu meseca Venera u Blizancima vi ćete biti raspoloženi za nova poznanstva i razgovore. Vedri ste i nasmejani i mnogo toga ne shvatate ozbiljno, pa tako ni ljubavne odnose. To se menja od sredine meseca kada ćete imati više razumevanja za osobe koje su vam drage. Drugi deo jula je povoljan za razgovor sa osobom do koje vam je stalo. Očekuje vas više romantičnih poruka i SMS dopisivanja tokom jula nego u prethodnom mesecu.

BLIZANCI Pošto u toku jula Jupiter, predstavnik vašeg polja partnerstva ulazi u treće polje, bićete spremni za ozvaničite odnose u ljubavi. Za slobodne Blizance ovo će doneti poznanstvo na kraćem putu, u komšiluku, preko telefona...dok će ostali razmatrati potrebu da se venčaju. U drugom delu jula bićete mnogo romantičniji i osećajniji prema osobma koje su vam drage.

RAK U prvim nedeljama meseca treba da budete obazrivi jer Venera prolazi kroz dvanaesto polje što može da vam donese konfuzije u ljubavi. Vodite računa kome poklanjate poverenje i da li ste dobro procenili osobe koje vam se dopadaju. Drugi deo meseca je povoljniji za početak nove emotivne veze, jer ćete oko 20. jula delovati magnetično na suprotan pol.

LAV Mesec jula za vas donosi ogromne promene jer planeta sreće i blagostanja ulazi u vaš znak. Mnogi Lavovi u narednih godinu dana mogu da se odluče na brak ili proširenje porodice. Zauzeti Lavovi ostvariće neki značaj uspeh u odnosima, a drugi će imati utisak da su počastvovani u vašem društvu. Naglašeno dvanaesto polje pokazuje da ćete biti mnogo osetljiviji u drugom delu meseca, pa će vašem parteru biti teško da vas shvati i isprati.

DEVICA Mesec jul je zanimljiv u ljubavi jer će vam prijateljska vaza biti važna. Mnoge veze kod vas mogu da počnu upravo iz prijateljskog odnosa. Slobodne Device od sredine meseca imaće čarobna poznanstva i to preko prijatelja. Rakovi će vam biti privlačni, kao i Ribe. Prve dve nedelje ćete biti spremni da žrtvujete ljubav zbog posla.

VAGA Prvu polovinu meseca bićete u avanturističkom periodu kada ljubav lako može da vam se dogodi u inostranstvu. Treba da imate u vidu da Mars do kraja meseca boravi u vašem znaku pa ćete i dalje osećati netrplejivost i nervozu. Imaćete manje tolerancije prema partneru. Iza 20. jula počećete da tražite više pažnje od partnera i biće vam značajna njegova podrška u svakom smislu.

ŠKORPIJA Pozicija planeta ne olakšava vam situaciju u ljubavi, barem u prvom delu meseca. Veneru u Raku u drugom delu jula treba da iskoristite za putovanja sa partnerom. Nesigurnost i pad energije koju osećate posledica je Mars u polju tajni pa nemate osećaj kakvo je realno stanje stavari. Nemojte prerano da dnosite zaključke i sačekajte drugi deo meseca kada će partner biti emotivniji i saosećajniji prema vama.

STRELAC Merkur u sedmom polju donosi vam brojne kontakte sa osobama suprotnog pola. Vaši pogledi ne samo na svet, nego i na ljubav će se menjati od sredine meseca jer ulazite u novi životni ciklus. Ako ste slobodni imaćete intrigantno poznanstvo u drugom delu meseca. Udvaraće vam se osobe vazdušnog i vodenog znaka.

JARAC Mnoge planete koje se bliže sedmom polju nagoveštavaju da će od sredine jula biti itekako za vas mesec koji simbolizuje ljubav. Očekuju vas brojni susreti, nova poznanstva i osobe koje će po svaku cenu želeti bolje da vas upoznaju. Mnogi Jarčevi imaće više od jedne mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Rak bi mogao da vam bude interesantan partner u ljubavi.

VODOLIJA Ulazak Jupitera u Lava u ovom mesecu ukazuje da će mnoge Vodolije razmišljati o braku i zajedničkom životu. Sunce u Raku može da vam donese poznastvo preko posla, ali generalno Jupitera stvara osećaj da treba da unapredite odnos na veći nivo. Vodolije koje su u dužim vezama lako mogu da se odluče na brak.

RIBE Naglašene planete u Raku ukazuju da od svih znakova vi imate najviše izgleda da se zaljubite. Ovo podrazumeva da je mesec jul povoljan za proširenje porodice. Na mestima javnog tipa upoznaćete osobe koje su interesantne. Isto tako može da vam se dogodi ljubav na prvi pogled. Rakovi i Blizanci će vam biti privlačni. Ovo je mesec koji je kao stvoren za romentiku.

Izvor: Pressonline