Astro vodič: Kako da postanete neodoljivo privlačni

Kada se fokusiramo na ono najbolje u nama i to ističemo, lako postajemo zanimljivi i privlačni osobama suprotnog pola.  Astrologija vam otrkiva šta je to “posebno” što u sebi krije horoskopski znak.

Svako od nas može da postane neodoljiv
1) OVAN
 
Ovan poseduje avanturistički duh i dugu listu onoga što želi da iskusi u životu, a svaka njena stavka budi u njemu ogromnu radoznalost.
 
Ako Ovan nesmetano ispoljava tu svoju prirodnu energiju, vitalnost i znatiželju, postaje izuzetno privlačan ljudima.
 
Osobe iz njegovog okruženja rado se upuštaju sa njim u avanture.
 
2) BIK
 
Bikom vlada Venera, pa je on zbog toga veoma senzualan. Važi za velikog hedonistu, voli da su sva njegova čula zadovoljena. Kada je dobra hrana u njegovoj blizini i oseća sigurnost pod nogama, postaje bezbrižan, ali i neodoljiv za ljude oko sebe.
 
3) BLIZANCI
 
Blizanac je seksepilan kada uči, zanosan kada čita i neodoljiv kada iznosi argumente. Ono što ga čini izuzetno privlačnim jeste njegov intelekt koji ga razlikuje od drugih. Ipak, i u pokazivanju pameti ne treba da preteruje i da tvrdi da zna sve. To nimalo nije privlačno za ljude iz njegovog okruženja.
 
4) RAK
 
Najveći problem Raka jeste njegova preterana senzibilnost, on mora da nauči da svoja osećanja ispoljava na pozitivan način.
 
Preduzima korake samo kada osećanja drži pod kontrolom jer bujica emocija na njega deluje zbunjujuće.
 
Zato se Raku preproučuje da kada prema nekom oseti izražena osećanja, emocije izrazi kroz neku umetničku formu ili da ih iskoristi kao motiv za neke druge projekte. Rak je izuzetno kreativan i  rezultati njegovog rada ga čine atraktivnim za druge.
 
5) LAV
 
Za Lava je bitno da u svom nastupu  ima malo teatralnosti i isticanja sopstevnih kvaliteta. Tu samouverenost Lav prirodno poseduje, pa je takvom prihvataju i ostali. Važno je da samo u tome ima mere i da ne pokazuje sve prednosti odjednom.
 
 

6) DEVICA
 
Da bi Devica postala privlačna ljudima iz svog okruženja, mora da pobedi svoju ranjivost.
Za nju je važno da shvati da ne mora da bude savršena da bi je neko prihvatio. Mane nisu slabe tačke koje treba da skriva. Kada prihvati svoje vrline i slabosti, postaje neodljiva.
 
 
7) VAGA
 
Za Vagu je najvažnije da uspostavi unutrašnju ravnotežu. Kada prati taj unutrašnji osećaj i podjednako zadovoljava svoje potrebe i potrebe  drugih, postaje pravi magnet za ljude.
 
Ako zanemaruju svoje interese ili ih prenaglašava, gubi seksepilnost.
 
8) ŠKORPIJA
 
Škorpija poseduje talenat kojim zavođenje pretvara u umetnost, pa treba da se osloni na njega.
 
Za osvajanje naklonosti ljudi potrebna je sofisticiranost, nesebičnost i strpljenje kojim se oko sebe pravi misterija, za druge potpuno nerešiva.
 
Osobe u znaku Škorpije rađaju se sa tim veštinama, one su predodređene za zavodnike i otkrivanje  novih dimenzija ljubavnih odnosa.
 
9) STRELAC
 
Za Strelca je najvažnije da bude aktivan, mentalno i fizički. On stalno mora da širi svoje znanje. To je njegov način života.
 
Bilo da uči zumba vežbanje,u nekoj dobrotvornoj organizaciji ili jednostavno razmišlja o stvarima oko sebe, Strelca svaka aktivnost  čini smirenijim, tolerantnijim i punim ljubavi.  Kada je takav, privlači veliku pažnju ljudi.
 
 

10) JARAC
 
Jarac mora da neodlučnost ostavi po strani. Kada shvati šta želi, treba da ima poverenje da to može i da ispuni. Bez izvinjenja za smele postupke.
 
To ne znači da uvek mora da preduzima prvi korak, ali sme da flertuje tako smelo da time pošalje znak da je raspoložen za komunikaciju.
 
Uz malo odvažnosti, privlači ljude baš kako i priželjkuje.
 
11) VODOLIJA
 
Vodolija treba da se opusti i da zaboravi na svoj ego i utisak koji ostavlja na druge ljude.
Dok pleše, smeje se ili kuva, potpuno rasterećena, ispoljava svoje strasti. To je čini moćnom i privlačnom.
 
12) RIBE
 
Riba povremeno treba da zaboravi na svoja osećanja i da se usmeri na druge ljude. Poseduje dar da se ljudima uvuče pod kožu. Kada obrati pažnju na druge na sebi svojstven način,  oni osećaju neverovatno razumevanje i uzvraćaju istom merom.
 
To Ribe čini retkim i neodoljivo privlačnim osobama. 


Izvor:http://zena.blic.rs