RAK - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

RAK - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

RAK slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, najavljuje sjajne mogucnosti i promene koje ce Vam doneti veliki uspon u svim zivotnim oblastima. Planetarni aspekti su veoma povoljni i u narednom periodu, upravo Vi imate veliku privilegiju u odnosu na ostale predstavnike zodijaka. Vazno je da sebi postavite jasne ciljeve i da se angazujete na razlicitim stranama. Sada je idealna prilika da stvarate »zlatne polodove« i da ostvarite svoje velike planove ili cudesne snove. Vazno je i da imate svest o tome kako je »faktor sudbinske srece« u potpunosti na Vasoj strani. Uspeh, zadovoljstvo i sreca sigurno nece izostati, posebno ce Vam se isplatiti razliciti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu buducnost. Ljubavna i porodicna desavanja uticu na Vase dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju srecu podelite sa bliskim osobama. Mozete lako pomeriti svoje subjektivne granice i uciniti da Vas zivot napokon dobije pravi ili najlepsi smisao.

Ljubav:
Uvericete se u mnogim situacijama da je ljubavna sreca na Vasoj strani. Neke pocetne dileme ili previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro znacenje, jer ocekuje Vas srecan rasplet i zadovoljstvo. Nezavisno od Vaseg emotivnog statusa ili godina, predstoje Vam prijatni dogadjaji i ljubavna sreca u periodu od 01. do 19. januara. Posebno obratite paznju na nova desavanja koja ce Vas pratiti od 12. februara do 10. marta. Imacete priliku da uzivate na neki caroban ili nesvakidasnji nacin uz svog partnera, potrudite se da obradujete sve koje volite jer pokazace se da je Vasa sreca dugotrajna. Momenti novih radosti i neka prijatna desavanja Vas ocekuju ponovo u periodu od 01. do 26. aprila, zatim od 21. maja do 15. juna, kao i od 11. jula do 08. avgusta. Ponekad zivot ima predivan smisao i otkriva neki poseban sjaj koji je moguce videti ocima ljubavi. Uzivajte uz one koje volite i u krugu svoje porodice u narocito periodu od 09. septembra do 09. novembra, i zatim ponovo od 01. decembra do 08. januara, 2012.

Posao i finansije:
Potrudite se da pazljivo pretite nove informacije na poslovnoj sceni kako biste spremno odgovorili na svaku dobru priliku koja ce Vam se ukazati. Vazno je i da imate svest o tome, kako se sada mnoge okolnosti menjaju u prilog Vasim interesnim planovima. U periodu od kraja januara i tokom marta meseca ocekuju Vas neke dodatne povlastice, koje ce Vam doneti siri drustveni uticaj. Postoji vise dobrih formula koje treba kombinovati u odnosu na date mogucnosti. Mudrost je u pravilnom povezivanju i prepoznavanju najboljih trenutaka za akciju. Okolnosti koje ce Vas pratiti od 21. aprila, tokom maja, juna, septembra i novembra meseca, predstavljaju splet dobrih okolnosti koje uz dodatni uticaj »faktora srece« donose sjajnu priliku da se veoma uspesno ostvarite u vise pravaca. Slobodno upotrebite sve »zlatne adute« sa kojima raspolazete u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite i u skladu sa licnom procenom. Neka posebna obelezja ili izvesni »sudbinski dobitak« Vas oecekuje krajem godine.

Zdravlje:
Dodatna fizicka angazovanost, setnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vasu unutrasnju ravnotezu i organizam, tada se osecate zadovoljnije i smirenije. Moguce su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili nervna osetljivost. Vazno je da se ponasate umereno i pazljivo, kao i da vodite racuna o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 21. marta do 11. aprila, zatim od 21. jula do 07. avgusta, kao i 11. do 23. septembra i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Ucinite sve sto je potrebno, da spojite lepa i prijatna desavanja, zatim licno zadovoljstvo sa nekim prakticnim aspektima koji ce Vam doneti veliku radost i znacajniji uspeh. Jupiter – planeta »velike srece«, podstice niz dobrih okolnosti i donosi pozitivne promene i izuzetne rezultate u oblasti stvaralastva, razlicitih oblika udruzivana, zajednice i ljubavi od marta, maja i avgusta meseca. Cuda su uvek moguca, vazno je da sacuvate sve vrednosti koje imate, svoju veru i samopouzdanje.