LAV - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

LAV - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

LAV slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, donosi obilje novih dogadjaja koji imaju jako dobro znacenje, jer znacajno uvecavaju Vase mogucnosti da ostvarite srecu i uspeh u raznim oblastima zivota. Povoljan raspored planeta u odredjenim periodima tokom ove godine, ucinice da osetite privilegiju u odnosu na svoju okolinu ili na neku prethodnu fazu kroz koju ste prolazili. Potrudite se da odgovorite na sve dobre mogucnosti koje ce Vas pratiti u zavisnosti od afiniteta prema ciljevima koje ste sebi postavili. Ma koliko Vasi ciljevi ili zahtevi bili visoki, uz »faktor srece« oni su dostizni i moguci. Vazno je da imate svest o licnom angazovanju i naklonosti planeta koje ce pokazati da »sreca prati hrabre«, kao i da postoje neki momenti koji nikada ne mogu da se zaborave, jer ujedno predstavljaju i odraz onih najlepsih zivotnih radosti. Imacete priliku da osetite, kako je zivot zaista ono »najlepse moguce cudo« koje postoji.

Ljubav:
U ljubavnom odnosu je mozda najteze ili najlakse pomerati »granice«, ali u skladu sa svojim duhom, emotivnim statusom ili godinama Vama nece biti problem da ostvarite tu svoju ulogu. Ponekad na skoro caroban nacin oseticete najlese zadovoljstvo u odnosu sa partnerom i umecete da prepoznate pravi momenat kada treba doneti neku vaznu ili zivotnu odluku. Vec pocetkom godine mozete da uzivate u mnogim situacijama koje donose radost srca ili na neki nesvakidasnji nacin uvecavaju Vase zadovoljstvo u ljubavnom i porodicnom zivotu. Neki novi i prijatni dogadjaji, ljubavna romansa ili novo i posebno zadovoljstvo u zajednickom zivotu Vas ocekuje od 07. marta do 01. aprila, zatim od 15. juna do 11. jula, kao i tokom avgusta i novembra meseca. Nezavisno od Vaseg emotivnog statusa ili godina nova desavanja tokom decembra meseca, donose ljubavni sklad i srecu, svakako da ce posebne zasluge ce imati Vas partner ili osoba sa kojom cete zapoceti novu i srecnu romansu.

Posao i finansije:
Postoje dobre prilike na koje treba brzo reagovati, te vec pocetkom godine umecete pravilno da nametnete svoje ciljeve. Vama odgovara aktivna uloga u razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni. U periodu krajem januara , tokom februara i aprila meseca, pozeljno je da cesto preuzimate inicijativu kako biste poboljsali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Vasa snalazljivost, blic inteligencija i efikasna strategija pomoci ce Vam da dobro procenite povoljnu situaciju i trenutak za akciju, narocito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Izbegavajte vece poslovne izazove ili potencijalni rizik tokom juna i septembra meseca. Vazno je da pravilno upotrebite svoje znanje i prakticno iskustvo i da kreirate neke dugorocnije planove. Ovo je povoljan period za razlicite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Znacajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranzmani donose dobit, narocito u periodu od jula, i do oktobra meseca do kraja godine.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizickom stanju. Zbog psiholoskih pritisaka i stresnih situacija moguce su prolazne nervoze, stomacne tegobe ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu krajem januara, zatim od 15. do 29. septembra, i ponovo od 07. do 30. decembra.

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas podsticu na uvecane ambicije, ali i na nova saznanja iz razlicitih oblasti. Vazno je da pravilno uskladite poznato iskustvo u duhu novog saznanja, kao i da sacuvate zrno mudrosti u najrazlicitijim zivotnim situacijama kroz koje cete prolaziti. Jupiter – »planeta velike srece«, pomaze Vam kroz licnu ostvarenost, poslovni uspon i znacajno napredovanje na svim zivotnim poljima. Uran Vam donosi obilje pozitivne i stvaralacke energije, te sve sto je dobro – moze biti jos bolje, ako to zaista zelite.