STRELAC - Godisnji Horoskop 201

STRELAC - Godisnji Horoskop 2012

STRELAC slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi nove mogucnosti, ali uz nagalasenu dinamiku i potrebu da se dodatno angazujete u svim vaznim zivotnim oblastima. Na srecu Vasoj prirodi i temperamentu pogoduju dinamicne situacije u kojima mozete da se izrazite kroz dominantnu ulogu. U prilog Vam idu dobre okolnosti koje ce zahtevati ubrzano delovanje, tako da Vas osnovni moto na koji mozete da se oslonite tokom ove godine glasi: »brzina je vrlina«. Uvericete se da je ponekad vazno delovati u trenutku bez odlaganja, a raspored planeta obecava uspesno ostvarenje i srecu koja proizilazi iz zadovoljstva u poslovnoj ili emotivnoj satisfakciji. Tesko da cete imati vremena za veci predah, ali posmatrajte sve u duhu optimizma kako Vama odgovora aktivna uloga i da je »faktor sudbinske srece« na Vasoj strani. Uz podrsku svoje porodice ili bliskih osoba imacete sjajnu priliku da uvecate sve zivotne vrednosti do kojih Vam je posebno stalo.

Ljubav:
Period koji pred Vama zahteva duzi proces unutrasnjeg previranja i preispitivanja, ali donosi i dobru priliku da promenite svoj emotivni status na nacin koji ce Vas uciniti zadovoljnom osobom. Ponekad nije lako doneti neke velike odluke posebno kada postoje situacije koje morate ponavljati i vise puta, ipak Vi imate dovoljno snage da menjate sebe onda kada je potrebno. Vazno je da imate svest o procesu »menjati se, a ostati isti« u skladu sa osnovnom potrebom o skladnom ljubavnom odnosu i srecnom porodicnom zivotu. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine, umecete da prepoznate dobru priliku i uz povoljne planetarne aspekte ocekuje Vas ostvarenost u ljubavnom zivotu. Imacete priliku da osetite radost i veliko zadovoljstvo u periodu od oko 19. januara, zatim od 07. marta, kao i od 26. aprila od 21. maja. Narocito je vazan period od 15. juna do 11. jula, kada ce Venera boraviti u Vasem sazvezdju i imace najbolji uticaj na Vasu »ljubavnu srecu«. Ponovo novo zadovoljstvo Vas ocekuje i u periodu tokom avgusta i novembra meseca.

Posao i finansije:
Ovo je povoljan period za razlicite vidove investiranja kroz poslovne mogucnosti i u vezi raznih imovinskih vrednosti. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, glasi: »sve u svoje vreme«. Vazno je da imate dobru procenu kada treba zapoceti neku vecu akciju, a iznenadne promene ili dobar sled okolnosti dodatno Vam ide u prilog. Ocekuju razliciti izvori dobitaka, napredovanje u karijeri i poboljsanje poslovnog statusa. Pocetkom godine pokazite dobru volju za nekim alternativnim poslovin resenjima kako biste uspostavite nova pravila u dogovoru sa saradnicima. Ocekuje Vas znacajniji rezultati ili poslovni uspon, narocito u peridu od februara, aprila, juna, oktobra i decembra meseca. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, poslovima u domenu umetnosti, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veca satisfakcija ili izvesna obelezja kroz nagradjivanje u drugoj polovini godine i tokom decembra meseca.

Zdravlje:
Povoljni aspekti sa Jupiterom i Uranom donece Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizicke ravnoteze. Pozeljno je da se pravilno zastitite od mnogih stresnih situacija, kao i od razlicitih virusa, infekcija i prehlada. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i periodi koji Vas ocekuju sredinom januara i krajem februara, zatim od 11. marta, krajem aprila i tokom maja meseca, kao i u periodu krajem septembra i u prvoj polovini oktobra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno uticu na Vasu unutrasnju ravnotezu, budite pazljiviji u kominikacijama, saobracaju i razmislite o zdravijem nacinu ishrane.

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upucuju na mudrost u prihvatanju novih prilika koje zahtevaju dodatno angazovanje. Vazno je da povezujete poznato iskustvo u duhu novih mogucnosti, sacuvati mudrost kroz istrazivanje, ubrzano delovanje i ostvarivanje. Planetarni aspekti Vam pomazu kroz znacajno napredovanje na svim zivotnim poljima, mnogi od Vas sada imaju sjajnu priliku da pronadju neku »srecniju formulu« ili svoju »dobitnu kombinaciju«.