SKORPIJA - Godisnji Horoskop 2012

SKORPIJA - Godisnji Horoskop 2012

SKORPIJA slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, donosi obilje novih radosti i dogadjaje koji ce dati poseban smisao svemu sto cini Vasu zivotnu srecu. Pratice Vas povoljni planetarni aspekti i brojne mogucnosti da promenite sve ono do cega Vam je zaista stalo. Tokom ove godine mozete osetiti sta u pravom smislu znaci imati splet dobrih okolnosti koje donose kompletan uspeh i zadovoljstvo. Kada se kockice mozaika sklope u idilicnu sliku to daje posebnu car svim radostima koje mozete da podelite sa svojom porodicom i sa voljenom osobom. Vama je potrebna harmonija izmedju ljubavi ili Vase intimne strane sa razlicitim dogadjajima koji zahtevaju angazovanost u spoljasnjem svetu. Ponekad Vam je tesko da iskoracite iz tog intimnog kruga, ali kada dobijate podrsku svoje porodice onda imate i dovoljno snage da pomerite sve »zidove«. Izvor srece postoji kada davanjem sebe uvecavate tu zivotnu caroliju uz one koje volite.

Ljubav:
Pocetkom godine ponovo cete se uveriti da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vase unutrasnje srece. Prijace Vam topla atmosfera koju osecate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, mnoge situacije nagovestavaju neko posebno zadovoljstvo koje ste vec duze iscekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji osecate u Vama budi nove ideje, inspiraciju i novi impuls. Mozete da uzivate u ljubavnoj sreci ili nekim lepim situacijam u periodu od 12. februara do 09. marta i tokom aprila meseca. Nezavisno od Vase emotivnog statusa ili godina, posebno zadovoljstvo i sreca Vas ocekuju od 21. maja do 15. juna i tokom jula meseca. Postoje neke skoro nezaboravne situacije koje mogu da ispune sva Vasa ljubavna ocekivanja ili osoba zbog koje cete se osecati veoma srecno i ostvareno u periodu od 09. septembra do 09. novembra, a zatim ponovo i tokom decembra meseca. Slobodno slopite svoj »ljubavni mozaik« u idilicnu sliku, jer za Vas je ovo godina radosti i srece.

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalazljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ogranicava u pogledu poslovnih mogucnosti koje imate. Vecinu dogadjaja umete pravilno da prepoznate i da smislite dobro resenje, sto cete imati priliku i da dokazete krajem januara i u kontinuitetu fabruara i marta meseca. Vazno je da pravilno prilagodjavate svoj poslovni stil i ustanovljene kriterijume prema zajednickim interesima. Ponekad treba kombinovati razlicite metode rada, uz prihvatanje novih ideja koje ce Vam omoguciti vecu slobodu izrazavanja. Ocekuju Vas veoma uspesni rezultati od 17. aprila do 23. maja i tokom juna meseca. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, nekim vidim umetnosti ili putovanjima ocekuje Vas znacajniji uspeh u drugoj polovini godine. Uvek kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralacka energija, to donosi uspeh i poseban efekat, predstoji Vam nova satisfakcija u periodu od jula, tokom septembra i novembra meseca.

Zdravlje:
Vazno je da se pravilno negujete, da odrzavate dobru psiho-fizicku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili dodatnog forsiranja moguce su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je leva strana tela. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 10. aprila do 01. maja, zatim od 19. do 30. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Planete su Vam naklonjene i podsticu Vas na dodatnu angazovanost na svim zivotnim poljima, ali partnerstvo je Vasa »dobitna kombinacija«. Vazno je da imate dobro osmisljene planove i jasne ciljeve. Uz veliku podrsku Jupitera i ostalih planeta, sreca je na Vasoj strani – uzivajte u svim zivotnim radostima koje ce Vas pratiti. Ocekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi veoma srecni dogadjaji u ljubavnom zivotu.