Horoskop otkriva kako da vratite bivšeg dečka?


Da bi pomirenje proteklo onako kako vi želite, uzmite u obzir i njegov horoskopski znak...
Uspostavljanje odnosa nakon raskida vrlo je teško, ali horoskopski vodič vam može olakšati da otvorite vrata njegovog srca i da ga ponovo osvojite. Ako ispratite ove savete ponovo će biti u vašem zagrljaju, ma koliko bio tvrdoglav.
Ovan
S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primeti. Takođe ne vredi da čekate pravi momenat za pomirenje jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga dajte sve od sebe da održite datu reč, zbog toga što ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da uradite nešto dodatno za partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.
Bik
Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo što morate da uradite jeste da mu jasno date do znanja da je on bio u pravu. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom i tom temom. Znamo da će vam biti teško ali sve dok to ne uradite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.
Blizanci
Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ipak, ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete malo više da se potrudite. I budite dovitljivi! Ne pokušavajte da ga pozovete jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite da ispravite stvari ne smete dozvoliti da se komunikacija prekine. Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.
Rak
Da biste se pomirili s rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i uradite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora da oseti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Rakovi sporo pale, tako da ćete ovo možda morati da ponovite i nekoliko puta.
Lav
Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se zbog svog "grega" i naglasite da vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vredni njegove ljubavi. I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.
Devica
Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, sredite se, a dolazi do vas kući obavezno počistite stan. Svoju grešku ćete najbolje očistiti ako očistite sve oko sebe. Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni "gnjaviti", jer device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.
Vaga
Pokažite što više zanimanja za njegove aktivnosti, i poradite na svojim konverzacijskim veštinama. Naravno ne zaboravite da povremeno udelite kompliment. Svim osobama rođenim u znaku vage treba stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalno izvinjenje. Ni previše ni premalo. Vaga mora jasno da vidi da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspeh neće izostati.
Škorpija
Slobodno upotrebite neki dramatičan gest kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpija reči neće mnogo pomoći. Njemu su važna dela. Jedino pozitivne akcije mogu da vam obezbede samilost. Možda to znači da ćete morati da se rešite neke stare navike, ili da potražite pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo raskid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno.
Strelac
Ponudite toplu i prihvatljivu ruku pomirenja. Strelci vole kućne ljubimce i ako budete dovoljno umiljati neće vam odoleti. Za početak je najbolje prihvatiti njegovo prijateljstvo, i ne žuriti. Strelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, tako da bi trebalo da se uklopitie u njegovo društvo. Što pre ponovo postanete član ekipe, pre ćete se pomiriti.
Jarac
Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i da mislite. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti. Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati da verujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte jarca, to je znak koji ne voli igranje.
Vodolija
Vodoliju pozovite na razgovor uz kafu. Neće moći da odoli razmeni mišljenja. Oduprite se i ne forsirajte bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora da bude potpuno otvoreno i jasno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.
Ribe
Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu da gledaju ničiju patnju. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je je romantičan on ne može da podnese zatvor. Prihvatite činjenicu da su ribe ekstremno osetljive i da prema njima uvek morate da budete pažljivi. Budite što nežniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.
Izvor: cosmopolitan.rs