Sexi horoskop: Blizanci vole brzi seks, lav da grize, a devica da vezuje

 Šta god bio razlog, to ne znači da ne treba da iz partnera izvučete ono najbolje.

Ovan
Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Veliko mu je zadovoljstvo jutarnji seks, a užitak mu je još veći ako ga partnerka tokom seksa snažno povuče za kosu. Od mirisa ga najviše pali mošus.
Bik
Ako biku želite da pružite pravi vatromet u krevetu, strastveno ga ljubite po vratu, koji je njegova top erogena zona. Obavezno pri ruci imajte čokoladu, koju pripadnici ovog znaka obožavaju, jer je ujedno i snažan afrodizijak.
Blizanci
Blizance najviše uzbuđuje oralni ili brzi seks. Međutim, pali ih i upotreba seksualnih igračaka.
Rak
Rak obožava partnerove dodire po grudima i trbuhu. Uživa u igranju seksi uloga, a najveći užitak mu je seks u hotelskoj sobi.
Lav
Lav je, kao i svaki kralj, pravi egzibicionista. Uzbuđuju ga ljubavni ugrizi, dirty talk, grebanje, seks na plaži i, naravno, komplimenti koje mu daje partner. Lavovima uvek godi kada ih ljude hvale.
Devica
Devica, koja je inače u drugim životnim prilikama suzdržana, u seksu se u potpunosti oslobađa. Ona obožava sve oblike vezivanja. Često koristi povez preko očiju, a lisice su joj omiljena igračka.
Vaga
Erogena zona vage je guza; ona uživa u dodirima po ovom delu tela. Pored toga, vaga rado oblači razne seksualne kostime.
Škorpija
Škorpija će se bez razmišljanja odlučiti za seks u vodi ili na javnom mjestu. Voli da isprobava različite stvari, a obožava mistiku, zbog čega uživa u seksu pod maskama.
Strelac
Avantura je strelčevo drugo ime, pa to važi i za njegove fetiše. On će se bez zadrške odlučiti za seks na javnom mestu. Predložite mu bilo koju seksi igru i on će pristati na sve.
Jarac
Jarac mašta o seksu na "visini". Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo, seksajte se na planini.
Vodolija
Vodolija obožava grupni i telefonski seks, kao i bezobrazne razgovore. Pripadnici ovog znaka takođe vole seksualne igračke.
Ribe
Ribama su stopala erogena zona, posebno prsti. Ribe su ljubitelji voajerizma i obožavaju da snimaju svoje seksualne igrice.
izvor: Nezavisne.com