Na kakve SMS poruke "padaju" Strelac, Ovan, Lav, Blizanac...

Udvaranje putem sms-a i društvenih mreža postao je pravi hit, i gotovo da ne postoji osoba koja nije praktikovala ovakav vid flerta. Ipak, iako zavođenje putem poruka može biti zabavno, nisu svi vični tome. Evo šta po tom pitanju kaže horoskop!
Ovan: Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice ni poruke im nisu strane. Oni će pronaći pesmu koja opisuje njihova osećanja ili će citirati nekog pesnika, što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.
Bik: Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljati ljubavnim porukama. Ali, njihove poruke ne sadrže samo reči već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih reči.
Blizanci: Oni su majstori verbalnog zavođenja pa im poruke itekako idu u prilog. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih reči koje će otopiti srce onoga kome su namenjene, a ako žele da budu duhoviti dobro će ih i nasmejati.
Rak: Rakovi obožavaju da iskazuju osećanja rečima pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će otkriti sve ono što nikako ne mogu licem u lice. Njihove poruke nisu prepisane već smišljeno i pažljivo birane samo za određenu osobu.
Lav: Lavovi bi radije izgovorili i pokazali nešto nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje već eventualno jednu, mudru i pažljivo napisan poruku koja bi trebalo kratko i slatko opisati njihovo trenutno emotivno stanje.
Devica: Zašto gubiti dragoceno vreme na dopisivanje kada sve to možete učiniti oči u oči? Ovo je moto Devica koje baš i ne vole da se raspišu o svojim osećanjima. Kada se potrude poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovane praviće se da nečiju poruku nisu ni videli.
Vaga: Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka te zavođenju preko istih. Vole mudre i romantične citate iz pesama i knjiga koji mogu biti i dvosmisleni, pa time ponekada i zaintrigiraju osobu kojoj su namenjene.
Škorpija: Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje veoma privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju rečima, a više od svega ih privlači "peckanje" i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.
Strelac: Duhoviti Strelac voli da filozofira, a samim time njegove poruke su uvek bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje se može opisati kao pravo filmsko udvaranje.
Jarac: Romantičan i nežnosti željan Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju u tome da čitaju lepe reči upućene njima, ali isto tako, kada su "zagrejani" za nekog, vole iskreno i otvoreno da pišu o svojim emocijama, te da dragoj osobi otvore dušu.
Vodolija: Oni su umetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se igraju romantičnim rečima već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pesama.
Ribe: Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i budu zavedene. Oni su neverovatni šarmeri koji dobro znaju šta i kada da napišu, ali jednako tako su slabi na reči koje su poklonjene njima.
Izvor: Zadovoljna.hr