Kako koji znak zamišlja idealan dom: Jarac i Škorpija vole luksuz, Strelac čuva dragocene uspomene s putovanja!


Vaga je sklona minimalizmu u uređenju doma, dok Vodolija voli da eksperimentiše sa svetlima. Devicama je stalo da kuću napune knjigama, a Ovan je ljubitelj napredne tehnike. U tekstu saznajte i kako vi zamišljate savršen dom! 
Ovnovi vole moderno i udobno: Pripadnici ovog znaka veliki su obožavaoci napredne tehnike, od kućnog bioskopa, najvećeg LCD ekrana, blendera s 10 brzina, do najmodernijeg usisivača. Vole sve ono što im može olakšati život, a ljubav prema udobnosti iskazaće izborom kauča. Ovnovi vole osećaj prostranosti i ne žele natrpan prostor, jer ih to guši. Neutralne boje će "razbiti" jarkim bojama, recimo crvenom.

Bik insistira na apsolutnoj lepoti: Sa planetom Venerom kao vladarom, pripadnici ovog znaka imaju istančan smisao za lepotu. Dnevni boravak vide kao srce svog doma, a neće gledati na cenu pri odabiru najudobnijeg kauča i ležaja. Veliki prozori, puno prirodne svetlosti, nezaobilazne kućne biljke i moderno opremljena kuhinja san su svakog Bika.

Blizanci vole otkačene detalje: Pripadnici ovog znaka ljubitelji su modernih i umetničkih detalja, ali vole i udobnost koju im pružaju klasični komadi. Vole police na koje će staviti svoje omiljene sitnice, a zaigranost će pokazati odabirom tepiha, fotelje ili nekog drugog predmeta u neobičnoj nijansi. U stanu uvek imaju puno stvari, a vole ugaone garniture.

Rak voli kuću punu svetlosti: Dnevni boravak pripadnika ovog znaka je mesto koje vide kao okupljalište porodice, ali i njihovo utočište u kom se odmaraju od spoljašnejg sveta. Vole velike prostore koje neće natrpati nameštajem, a biraće svetle boje i tradicionalno uređenje. Neće previše da eksperimentišu as bojama i uzorcima, a najvažnije im je da u domu imaju puno prirodnog svetla.

Lav voli da kombinuje retro i moderan stil: Idealan dom pripadnika ovog znaka je topao i domaćinski, ali i odiše luksuzom. Oni vole da kombinuju moderne i retro detalje, a otvoreni kamin idealan je dodatak u domu Lava. Žuta boja nezaobilazan je odabir za vatrene Lavove, a osim udobnog kreveta koji je njihovo često prebivalište, važno im je da imaju modernu kuhinju opremljenu najnovijom linijom kuhinjskih aparata.

Devica voli kvalitetne materijale: Idealan dom pripadnika ovog znaka je čistih linija, prostran i s puno svetla. Omiljeni ukras su im police s puno knjiga, a od svih materijala najviše cene drvo. Radije žive u kući nego u stanu, a dok u dizajnu enterijera neće previše eksperimentirati već će se voditi tradicionalnim stilom, u bašti su svoj na svome i tu će iskazati svu kreativnost.

Vaga voli minimalizam: Pripadnici ovog znaka su velike estete, a uređivanje enterijera ih posebno zabavlja. Vole da sanjare i razmišljaju o savršenom stanu, a radije će kupovati jednu po jednu skuplju stvar, nego se zadovoljiti s nečim jeftinijim što im se ne sviđa. Bela boja, neobične skulpture, zavese i lusteri važniji su im od najnovije tehnike.

Škorpije i u domu vole statusne simbole: Idealan dom pripadnika ovog znaka izgleda neobično, poslovno i pomalo mistično. Dok će dnevni boravak namestiti po strogim pravilima i u njega dodati otmene detalje, spavaću sobu će ukrasiti kao seksi hram. Skloniji su tradicionalnom nego modernom stilu, a nisu veliki ljubitelji tepiha i zavesa, pa će prozore i podove rado ostaviti "golima".

Strelcu dom krase neobični detalji: Pripadnici ovog znaka pravi su avanturisti u životu, a to vole da budu i u dizajnu enterijera. Ne robuju pravilima o uređenju, već dopuštaju svom specifičnom stilu da dođe do izražaja. Dom dva Strelaca ne mora da bude ni približno sličan, ali ono što je zajedničko jeste puno detalja u omiljenoj boji, moderan dizajn i razne uspomene s putovanja kao i mngoobrojni ukrasi i neobični detalji.

Jarac voli skupe stvari: Omiljeni stil dekorisanja pripadnika ovog znaka sve je samo ne suptilan. Masivan i udoban nameštaj, po mogućnosti u pravoj ili eko koži, dodatak mermera na radnim površinama ali i ukrasa na zidu, te napredna elektronika glavna su obeležja njihovog savršenog stana. Oni vole da se u njemu osjećaju udobno, ali da sam enterijer bude odraz toga da su uspeli u životu.

Vodolija voli neobične linije: Idealan dnevni boravak pripadnika ovog znaka hram je posvećen
njihovoj ekscentričnosti. Oni obožavaju inovativna rešenja u obliku neobične rasvete, šankove s prolazima, zaobljene svodove i uopšteno zaobljene linije. Najveća želja im je da imaju stan opremljen najmodernijom tehnikom, a kao ukrasni element poslužiće im akvarijum.

Za Ribu idealna kuća izgleda poput vikendice: Pripadnici ovog znaka svoj bi idealan dom uredili kao bajkoviti vrt. Važno im je da je enterijer opremljen maštovito, a dragi su im i morski detalji. Njihov dnevni boravak nije oličenje luksuza, već bi radije nešto što ih podseća na vikendicu na moru. Veliki su obožavaoci morskih motiva, a od materijala vole pliš, mikrofiber i drvo.

Izvor: 24sata.hr