Znaci na poligrafu : Blizanci najveći lažovi, Device govore istinu

Nekim od znakova Zodijaka laganje je urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svako naseo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u sopstvenim pričama.


Iako znamo da lagati nije lepo, svejedno ponekad sami sebe uhvatimo kako izmišljamo neke stvari, a nekada se laž zaista ne može izbeći.
 
Što se Zodijaka i njegove generalne situacije tiče, nisu svi znakovi jednaki. Nekima je laganje urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svako naseo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u vlastitim pričama.
 

BLIZANCI
To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.
 
ŠKORPIJA
Veoma je  uverljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.
 
LAV
On ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.
 
OVAN
Lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.
 
STRELAC
Slično kao i Ovan  – istina je njegovo najjače oružje, pa se oseća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.
 
VODOLIJA
Ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko oceni da li će tako spasiti neku vezu ili sprečiti prijatelja da bude povređen.
 
VAGE
Zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promene temu sa ljubaznim smeškom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.
 
RAK
Teško ćete ga uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribegava kako bi pomogao bližnjem.
 
RIBA
Laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.
 
JARAC
Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima. On laži retko izgovara u afektu, uvek se radi o pomnom planiranju.
 
BIK
Izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače prezire sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da poveruje.
 
DEVICA
Retko se služi lažima, ali kada ih već upotrebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

izvor: Blic Žena