Horoskopski znak određuju kakvi ste u krevetu

Svaki horoskopski znak je drugačiji i svaki od njih voli druge stvari u krevetu. Ako želite nekoga da privučete i odvučete u krevet, a pritom ga i zadržite uz sebe, pogledajte šta treba da uradite kako biste uspeli u tome.
Horoskopski znak određuju kakvi ste u krevetu
OVAN: ŠTO PRE, TO BOLJE
Ovaj znak zodijaka poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće libiti da saopšti svoje bezobrazne ideje svojim partnerima. Ali problem sa Ovnovima je to što uvek žele da odmah pređu na stvar. Ovan će sve uraditi, ali u roku od jednog minuta.
BIK: ROMANTIČAR
Dok je Ovan sav od strasti, Bik je spreman da čeka i ide polako. Očekujte da će se večera i piće odužiti toliko da ćete se iznervirati.
Ali kada Bik odluči da pređe na stvar, pripremite se za dugu predigru. Ako ste romantični, Bik je prava osoba za vas.
BLIZANCI: PRIČALICE
Blizanci će upotrebiti sav svoj intelekt da vas skinu. Ako ste tihi i povučeni, možete se iznenaditi kada Blizanac počne sa svojim sočnim i zavodljivim monolozima. Ako volite telefonski seks i bezobrazne reči, Blizanci su savršena osoba za vas. Ali budite spremni i na reči koje vam se možda neće svideti.
RAK: VOĐENJE LJUBAVI, A NE SEKS
Rakovi su veoma emotivni, što znači da na seks ne gledaju kao na fizički akt, nego kao na akt ljubavi i privrženosti. Ako završite u krevetu sa Rakom, budite spremni na nežnost i mnogo ljubljenja.
LAV: NARCIS
Strastvena i avanturistička priroda Lava ne može biti nadmašena.
Lav će uvek umeti da smisli način na koji ga možete zadovoljiti. Ovaj znak rođen da bude dominantan u seksu i ima velikosamopouzdanje. Iako će vam seks sigurno biti nazaboravan, spremite se na to da će vaše zadovoljstvo biti na drugom mestu, a njegovo na prvom.
 DEVICA: PRIKRIVENA NIMFOMANKA
Stidljiva Devica će vas iznenaditi svojom spremnošću na seks čak i bez kondoma i bez čistih čaršava. Ovaj rezervisani i prizemni znak u suštini je veoma strastven. Kada vas Devica jednom upozna i stekne poreverenje u vas, pazite se. Nećete imati ni trenutak mira.
 VAGA: POZNAVALAC
Vaga je umetnik kada se radi o seksu. Ona traži savršenu harmoniju sa svojim partnerom, napredak u svakom aspektu i obraća pažnju na detalje kao što su seksi donji veš, ulja za masažu i lagana muzika.
 ŠKORPIJA: RAZUZDANA
Razuzdana Škorpija je najviše opsednuta seksom. Iako se njen magnetizam teško može ignorisati, možete se opeći, odnosno ubosti na njenu žaoku kada završite s njom u krevetu. Iako ćete najverovatnije imati najbolji seks u životu, Škorpijin „voli pa ostavi“ pristup seksu može vas ohladiti.
 STRELAC: DON ŽUAN
Majstor u umetnosti zavođenja koji uživa u lovu. On neguje svoje moći zavođenja i ustremljuje se na objekat svojih želja sve dok on ne postane bespomoćan i ne preda mu se.
 JARAC: POLAKO, ALI SIGURNO
Jarac se teško zaljubljuje. Polako pravi prvi korak i staloženo pristupa osobi koju želi. Možda neće biti toliko vešt, ni pucati od energije, ali ćete se pored njega osećati kao da cele želi da vas pojede, svaki deo zasebno. Budite strpljivi i bićete nagrađeni.
 VODOLIJA: SAKUPLJAČ IGRAČAKA
Ako volite da se igrate igračkama za odrasle, najbolje je da nađete neku Vodoliju da se igrate sa njom. Vodolija je uvek spremna da eksperimentiše i uvek nalazi načine da zadovolji svog partnera i sebe. Mada, nekad ume i da pretera u eksperimentisanju.
 RIBE: LENJE DA PREDUZMU AKCIJU
Slično kao i Rakovi, Ribe će ceniti emotivnu povezanost tokom seksa više nego sam fizički akt. Strast, ljubav, pažnja, strpljenje – to im je najbitnije. Ali vi ćete morati da odradite veći deo posla. Ribe su lenje i vole da drugi odrade sve umesto njih. Pozajmite neke igračke od Vodolije kako biste seks učinili zanimljivijim.
Izvor: naukopedija