Horoskopski znaci i posao: Riba u kancelariji postaje pirana, Rak previše brine, Vaga šarmira

Horoskopski znaci i posao: Riba u kancelariji postaje pirana, Rak previše brine, Vaga šarmira

Kako u privatnom, tako i u poslovnom životu Strelac i Blizanac su predani sve dok se događa nešto novo, Vodolija želi da se njene ideje uvažavaju, a Vaga je veliki šarmer.
Ovan je sinonim za ambiciju: Pripadnike ovog znaka motiviše uvek prisutna ambicija i velika želja da ostvare svoje ciljeve. Najbolje rade sami, jer kod timskog rada insisitiraju na svojim idejama, što uglavnom  vodi raspravama. Izuzetno su vredni kada imaju motivaciju, a više opd novca podstiču ih unapređenje, veća odgovornost i pohvale. Na poslu se najbolje slažu s Jarčevima, a najgore s Vodolijama
Bikovi su majstori kombinacija: Fokusirani, metodični i praktični, Bikovi su odlični radnici. Kolege će osvojiti šarmom, a šefove kreativnošću. Veoma je teško proceniti šta zaista misle i to će skrivati i od kolega i od šefova. Jedini problem može da im predstavlja njihova tvrdoglavost. Budući da su sposobni za posao, lako nalaze nalaze dodatne izvore zarade, iskorišćavajući veze i poznanstva koja su stekli. Najbolje se slažu s Devicama, a najgore sa Škorpionima.
Bizancima treba zanimljiva okolina: Ovi majstori komunikacije deluju veoma ubedljivo, pa su vešti u tome da predstavljaju kako puno rade, čak i kada to nije istina. Vredni su ako im posao pruža dovoljno izazova i ako se neprestano nešto novo događa. U suprotnom traže način za ostvarenje lične koristi. Vrlo su energični i mogu da rade više poslova istovremeno, a sa šefovima su u prijateljskom odnosu. Najbolje se slažu sa Strelčevima, a najgore sa pripadnicima znaka Jarac.
Rak je brižan kolega: Oni su predani radnici, ali vrlo često više pažnje posvećuju atmosferi na poslu nego svom radu i napredovanju. Stabilnost je ono čemu najviše teže, a svađe, nepravda i haos ih izluđuju. Uvek su rame za plakanje kolegama u problemima i više od bilo kog znaka zodijaka radiće na dobroj atmosferi. Ako im se neko zameri, to ne zaboravljaju godinama. Najbolje se slažu s Devicama, a najgore s Jarčevima.
Lav je prirodni vladar na poslu: Pripadnici ovog znaka prirodni su organizatori koji se lako nameću drugima. Mogu delovati kao samoživi i arogantni, ali manjak truda i radnog elana im niko ne može zameriti. Vole visoke pozicije i trudiće se da do njih i dođu, pa će se vrlo često isticati kao mentori i lideri. Uprkos njihovom egu, oni zaista jesu najbolji u motivisanju i upravljanju drugima i u kriznim situacijama. Njihov najveći problem je što ne mogu da se otarase potrebe takmičenja s drugima. Najbolje se slažu s drugim Lavovima, a najgore s Devicama.
Devica je idealna za krizne situacije: Pripadnici ovog znaka vredni su radnici koji bez problema preuzimaju odgovornost na sebe, pa čak i u najtežim situacijama. Iako će se na to stalno žaliti, oni vole da budu "spasioci". Šefovi ih obično vole, a oni uživaju u pohvalama. Odani su i pouzdani, ali imaju poprilično "ziheraški" pristup poslu. Kao nadređeni rado podučavaju druge i dobro funkcionišu u timu. Najbolje se slažu s Rakom, a najgore s Lavom.
Uz Vagu u kancelariji sve je zabavnije: Vaga će zbog svoje urođene živosti i šarma biti uvek najpopularnija u kancelariji. Pripadnici ovog znaka su uporni, vredni i ambiciozni, a zbog prirodne želje za balansom trudiće se da naprave pravedno okruženje. Upravo zbog toga odlični su konflikt menadžeri. Sposobni su da dugo trpe nepravdu ako procene da im se to isplati, ali kao šefovi mogu biti pomalo grubi. Najbolje se slažu s Jarčevima, a najgore s Blizancima.
Škorpija zadivljuje svojom posebnošću: Pripadnici ovog znaka su pouzdani i obično se drže za sebe. Nikad neće šefovima dati do znanja šta zaista misle, a najbolje funkcionišu u poslovnim okruženjima koja poštuju strogo određena pravila. Kancelarijske drame zaobilaze u širokom krugu, ali neće zaboraviti ako ih neko uvredi ili pokaže nepoštovanje. Vrlo su upečatljivi i ponekad mogu da deluju čak i zastrašujuće, a njihova najbolja strana su marljivost i fokusiranost. Najbolje se slažu s Ribama, a najgore s drugim Škorpijama.
Strelac je majstor svog zanata: Njihova zabavna i vesela priroda dolazi do izražaja i na poslu, pa su zbog duhovitosti omiljeni u radnom okruženju. Odišu samopouzdanjem i entuzijazmom, a njihova marljivost dolazi do izražaja samo ako rade posao koji vole. U suprotnom su buntovni i traže sve moguće izgovore samo da ne bi morali da rade. Na sebe znaju da preuzmu i previše odgovornosti, što im stvara stres. Najbolje se slažu s Blizancima, a najgore s Rakovima.
Jarcu je posao predmet dokazivanja: Među pripadnicima ovog znaka puno je radoholičara, a prirodno teže najvišoj poziciji u poslovnoj hijerarhiji. Spremni su dugo i požrtvovno da rade iz senke kako bi dočekali svojih pet minuta, a u poslu ih vodi ideja pravednosti i dobijanja po zaslugama. Izrazito su samokritični, a neuspeh doživljavaju lično. Od plate ih više motiviše status. Najbolje se slažu s Ovnovima, a najgore s Blizancima.
Vodolija je vredni individualac: Pripadnici ovog znaka puni su odličnih i originalnih ideja, ali u poslu koji im ne predstavlja kreativan izazov postaju najgora noćna mora šefovima. U kolektivu funkcionišu ako im se da poseban status ili odgovornost, a sposobni su da rade gotovo svaki posao. Kao podređeni su odani i pristojni, ali i pomalo buntovni, a kao nadređeni veoma zahtevni. Najbolje se slažu s Jarcem, a najgore s Ovnom.
Ribe su na poslu prave pirane: Vrlo prilagodljivi i intuitivni, pripadnici ovog znaka na poslu su pravo iznenađenje. Vešti su i sposobni, a dobro znaju gde i kada treba da grizu da bi dobili ono što žele. Ako rade posao koji vole uneće celog sebe u rad i biti maksimalno lojalni. Ako rade nešto što ih ne zadovoljava, dane će provoditi sanjareći o boljem životu. Najbolje se slažu sa Škorpijama, a najgore sa Strelcem.
Izvor: Pressonline/24sata.hr