VAGA - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

VAGA - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

VAGA slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, najavljuje razlicite izazove u vidu dobrih mogucnosti i nove prilike da unapredite svoj polozaj na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Postoje situacije koje ponekad izgledaju veoma slozeno ili ciljevi koji se cine nedostiznima, ali mentalna energija koju Vi imate ume da »pomera i planine« onda kada je to potrebno. Planetarni aspekti su Vam naklonjeni onoliko koliko je potrebno, tako da ce Vasa usmerenost ka ciljevima imati presudno znacenje u ostvarenosti na poslovnom polju. Partner i prijatelji ce Vam davati znacajnu podrsku u razlicitim oblastima i njihova pomoc je veoma dragocena. Sacuvajte prave vrednosti i uzivajte u svemu sto ce uvacati Vas unutrasnji sjaj i porodicnu srecu. Posebno zadovoljstvo proistice iz osecaja bliskosti i kada svoju srecu na najlepsi nacin umete da podeliti sa onima koje volite. Preneti na svoju okolinu sve vrednosti do kojih Vam je stalo.

Ljubav:
Pocetkom godine moguce je izvesno nerazumevanje sa okolinom ili partnerom, ali prihvatite to kao prolaznu fazu i sacuvajte pozitivno raspolozenje. U periodu od 19. januara i krajem februara, vazno je da ulepsavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajednickim afinitetima i potrebama. Ocekuju Vas nove situacije koje ce Vam doneti mnogo radosti i veliko zadovoljstvo u periodu od 26. aprila do 21. maja, moguca su vazna desavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Partner ce Vas iskreno podrzavati u mnogim situacijama. Pred Vama je ponovo period lepih desavanja od jula i septembra meseca, imacete priliku da investirate u porodicu i za uvecanjem nekih imovinskih vrenosti. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas nova poznanstva i imponovace Vam paznja koju dobijate. Dovoljno ste snalazljivi da ostvarite razlicite emotivne kontakte i neka prelepa iskustva. Posebno cete moci da uzivajte u svom ljubavnom sjaju u periodu od oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Posao i finansije:
Pocetkom godine moguci su razliciti interesni ciljevi medju saradnicima koji ce otezavati poslovni dogovor, ali Vi uvek mozete da smislite neko alternativno resenje. Zahvaljujuci svojoj blic inteligenciji i dobrim manirima koje posedujete uspevacete da promenite neka ustaljena pravila. Potrudite se da usmerite svoju paznju na prioritetne planove koje imate, narocito u periodu od februara, tokom marta i juna meseca. Naredna godina je posebno vazna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavastvom ili medijima, takodje zabavljace i umetnike ocekuju bitne nagrade ili priznanja. Pratice Vas dobre prilike i faktor vremena Vam ide u prilog. U zavisnosti od odredjene situacije mozete da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolazete, narocito u periodu od septembra, tokom oktobra meseca i krajem godine. Kroz tekuca poslovna desavanja ocekuju Vas zaista veliki rezultati i napredovanje na stusnoj lestvici.

Zdravlje:
Zbog dinamicnih desavanja moguce su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Vazno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zastite. Budite pazljiviji u periodu od 03. do 24. marta, zatim u drugoj polovini juna, sredinom septembra i pocetkom novembra meseca.

Sugestija:
Sreca je i kada postoje razni izbori u mogucnostima da se ostvarite u licnom i poslovnom zivotu. Planetarni aspekti Vas upucuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguce ili nemoguce. Pozitivan uticaj Jupitera i Urana proteziraju Vas poslovni uspeh, ali najveci izazov mozete da osetite kroz licnu i ljubavnu srecu. Sacuvajte veru u sebe kako biste ostvarili prave zivotne vrednosti uz one koje volite kroz zajednicke investicije, materijalne ili imovinske aspekte. Jer, uvek je sve zajednicko i sve predstavlja odraz zajednicke srece.