RIBE - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

RIBE - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

RIBE slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, najavljuje obilje novih i dobrih mogucnosti koje ce Vam doneti znacajne promene u svim zivotnim oblastima. Razlicite prednosti koju Vam donose planetarni aspekti za naredni period se ogledaju ne samo u dobrim mogucnostima koje cete imati, vec i kroz splet srecnih okolnosti koje uticu na »sjajan ishod« ili na Vasu »dobitnu kombinaciju«. Faktor srece zaista ima presudnu ulogu i to cete se posebno uveriti, onda kada Vam se iznenada budu »otvorila neka zlatna vrata« koja vode ka uspehu i sreci. Ponekad morate biti spremni i na odredjeni rizik, ali u skladu sa svojom prirodom slobodno prihvatite dobar izazov i pomerite neke dosadasnje granice ili standarde. Uz intuiciju i mudrost koju imate umecete da prepoznate povoljnu priliku koja obecava neki znacajniji uspeh ili novu zivotnu radost. Za mnoge od Vas ovo ce biti period preporoda posebno kada svoju srecu

Ljubav:
Pocetkom godine nova desavanja pozitivno uticu na Vase emotivno raspolozenje. U skladu sa tom insipracijom pozelecete da odrzite romanticnu sliku u odnosu sa dragim ili nekim novim osobama. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neki zanimljivi kontakti ili prijatne situacije, slobodno mozete da se prepustite svom unutrasnjem osecaju koji Vas nece izneveriti. Nezavisno od statusa ili godina ocekuje Vas ljubavna sreca, zadovoljstvo i momenti velike radosti u periodu tokom februara, zatim od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Nova i posebno lepa desavanja u ljubavnom i porodicnom zivotu ce Vas pratiti u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Ponekad postoji neki cudesan ili poseban povod da uzivate u svom svetu srece i uz one koje volite. Zahvaljujuci sjajnom uticaju planeta oseticete novu privilegiju u svom ljubavnom ili porodicnom zivotu, narocito u periodu od 09. septembra do 09. novembra, i zatim od 01. decembra sve do 08. januara 2012.

Posao i finansije:
Ocekuje Vas period znacajnijih promena na poslovnoj sceni i spremni ste na dodatno angazovanje. U prilog Vam idu mnoge povoljne okolnosti koje potvrdjuju Vasa ocekivanja i ulogu koju mozete da ostvarite, zatim vazna je i podrsaka koju dobijate od nekih vrlo uticajnih saradnika. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost, predstavlja sjajnu formulu za novi uspeh koji ce Vas pratiti u duzem periodu tokom ove i u nekim narednim godinama. Uspeh Vas ocekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, obrazovanje, turizam, medicinu, ekonomiju i politicke angazmane. Vazno je da se sto vise angazujete narocito u periodu krajem januara, od 17. februara, tokom marta i maja, zatim u drugoj polovini septembra i tokom novembra meseca. Jedan od znacajnih faktora visoke motivacije i uspeha je saznanje, da se Vasi poslovni planovi uklapaju u zajednicke interesne ciljeve. Pozeljno je da tokom vremena unapredjujete svoje saznanje, kriterijume i standarde.

Zdravlje:
Moguce su povremene glavobolje, pojacana nervoza ili povremene smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vase psiho-fizicko stanje i zato obratite paznju na zdraviji nacin ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 07. do 21. maja, zatim krajem avgusta, od 06. do 17. oktobra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Nalazite se u sjajnoj prilici ste da u odredjenim fazama ostvarite svoje mozda cudesne snove, neke potajne zelje ili velike ambicije. Vazno je da postavite jasna merila vrednosti. Jupiter - planeta »velike srece«, pomaze uspesnu ostvarenost ciljeva koje imate, narocito u periodu od septembra meseca. Najlepse zadovoljstvo i sreca Vas ocekuju u ljubavnom zivotu, u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom – sacuvajte svoje »najlepse i najvece bogatstvo«.