JARAC - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

JARAC - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

JARAC slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, donosi pojacanu dinamiku i smenjivanje razlicitih izazova, kao dobrih prilika i spremnost da ih prepoznate ili da se oko njih pravilno angazujete. Umece je da pravilno dozirate svoje zelje i mogucnosti u odnosu na prilike koje Vas prate, kao i da dobro balansirate izmedju poslovnih i privatnih situacija u skladu sa mogucnostima i planetarnim uticajima. Moguce je ostvariti poslovni uspeh i licnu srecu, ali neophodna Vam je postupnost i podrska okoline. Ocekuje Vas znacajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa umetnickim angazovanjem, edukacijom, naukom, izdavastvom, medijima, turizmom, zabavom. Prihvatite razlicite mogucnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodicnom zivotu oseticete zadovoljstvo koje Vas inspirise na vece zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrasnjom snagom koju dobijate kroz bliskost i povezanost sa dragim osobama.

Ljubav:
Potrudite se da postavite jasniju granicu izmedju svog intimnog zivota i uloge koju cete imati u drustvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popustate vise nego sto to zelite ili da cinite ustupke zbog kojih se ne osecate dovoljno dobro. Nakon emotivnih dilema i situacija koje donose osecaj nesigurnosti ocekuju Vas prijatni dogadjaji, zadovoljstvo i ostvarenost u ljubavnom i porodicnom zivotu, narocito u periodu oko 19. januar, zatim od 12. februara do 09. marta, od 01. do 26. aprila, kao i od 21. maja do 15. juna. Posebno zadovoljstvo, radost i sreca nezavisno od Vaseg emotivnog statusa ili godina su moguci u periodu od 11. jula do 08. avgusta. Priustite sebi mnogo lepih trenutaka u krugu svoje porodice i uzivajte u svemu sto utice na zajednicku srecu u periodu tokom septembra, oktobra i pocetkom novembra meseca, kao i od 01. decembra sve do 08. januara 2012. Emotivna podska je uvek uzajamna i ona utice na kompletno raspolozenje ne samo u ljubavnom odnosu vec i na osnovna desavanja u porodici.

Posao i finansije:
Pocetkom godine shvaticete da su Vam potrebne pouzdane informacije kako biste imali realnu sliku o aktuelnim desavanjima, koja uticu na poslovnu klimu i dogovore sa saradnicima. Potrudite se da delujete vrlo trezveno i odlucno u nekim iznenadnim ili neobicnim situacijama u periodu krajem januara meseca. Ponekad treba mudro taktizirati i smisljeno odlagati neke poslove, u tom smislu pozeljno je da budite pazljiviji sredinom februara, krajem aprila i tokom juna meseca. Naredna godina je povoljan period za investiranjem ili udruzivanjem, posebno kroz poslove u domenu privatnog sektora, sa nekretninama ili za uvecanjem imoviskih vrednosti. Pokazace se da su Vase vizije i poslovna strategija koju koristite uspesna formula, koja cesto donosi znacajnu moralnu ili materijalnu satisfakciju. Ocekuju Vas vrlo uspesni rezultati narocito u periodu od septembra meseca do kraja godine

Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i pojacane dinamike moguce su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hronicnim tegobama, povremeno pad imuniteta, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Vazno je da uparaznjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viska toksina koji ugrozavaju Vas organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vase psihicko stanje. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 06. do 19. februara, zatim od 02. do 30. juna, kao i pocetkom septembra i sredinom decembra meseca.

Sugestija:
Prisustvo Jupitera i Urana u Vasem cetvrtom polju deluje kao dobar podsticaj za udruzivanjem i uspesnim partnerstvom. Planetarni aspekti pomazu. Sagledajte sve »prednosti i nedostatke«, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Ocekuju Vas »zlatni rezultati« i ostvarenost na razlicitim poljima, odsjaj unutrasnje srece i zadovoljstva u harmonicnom odnosu sa partnerom ili porodicom.