BIK - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

BIK - Godisnji Horoskop za 2013. godinu

BIK slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2013. godine, najavljuje veoma zanimljiva iskustva iz razlicitih zivotnih oblasti, ali i potrebu da prosirite svoj uticaj kroz poslovnu angazovanost. Uz ambicije koje imate potreban je i dobar splet okolnosti, a upravo period koji je pred Vama donosi niz dugo ocekivanih privilegija. Povoljni planetarni aspekti Vam pomazu da se opredelite za razlicite vidove licnog i poslovnog usavrsavanja. Posebno obratite paznju na razlicite mogucnosti putovanja i kroz razmenu informacija ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoje iskustvo, saznanje, uspeh i drustveni polozaj. Uvericete se da najveci uspeh, zadovoljstvo ili sreca proizilazi iz skladnog odnosa sa blizom okolinom, tako da u narednom periodu potencirajte razne oblike udruzivanja i partnerstva. Ponekad je sve moguce ostvariti i promeniti, ali potreban Vam je neko kao inspiracija, podrska, izvor energije ili dobra tacka oslonca.

Ljubav:
Vec pocetkom godine oseticete prijatne promene, jer situacija u ljubavnom zivotu se poboljsava u odnosu na prethodni period. U skladu sa svojim emotivnim statusom, godinama i raznim afinitetima mozete da uzivate u necijem bliskom drustvu. Ocekuje Vas velika radost i ljubavna sreca u periodu od 01. do 19. januara i zatim od 12. februara do 09. marta. Ako se nalazite u duzoj vezi, moguce su odluke o zajednickom ili bracnom zivotu. Ako ste slobodni, onda posebno obratite paznju na nove kontakte i ljubavne mogucnosti koje Vam predstoje u periodu od 01. do 26. aprila. Imacete sjajnu priliku ponovo da uzivate u svojoj ljubavnoj ili porodicnoj sreci od 21. maja do 15. juna, i zatim od 11. jula do 08. avgusta. Ocekuju Vas veoma prijatna desavanja i nova sreca narocito u periodu od 09. septembra, pa sve do 09. novembra, i ponovo od 01. decembra do 08. januara 2012. Shvaticete kako Vam je potreban osecaj bliskosti i emotivne podrske, cak i onda kada delujete samouvereno i sigurno.

Posao i finansije:
Delujete vrlo snalazljivo u odnosu na promene ili nove dogadjaje koji Vas prate na poslovnoj sceni. U svom tipicnom maniru umete promisljeno i afirmativno da odgovorite na razlicite izazove. Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokusavate da osmislite dobre planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Uspesni rezultati Vas ocekuju vec krajem januara, tokom februara i pocetkom marta meseca. Stalo Vam je da prosite svoje saznanje i iskustvo, ali i da ostvarite sto vise korisnih ciljeva. U periodu od kraja aprila, tokom maja i juna meseca, ocekuju Vas neki dvostruki rezultati i uspeh na koji cete biti vrlo ponosni pred okolinom. Ukoliko se bavite poslovima u oblasti edukacije, medija, ekonomije, trgovine ili turizma mozete ocekivati satisfakciju u vidu odredjenih priznanja posebno u periodu od septembra meseca do kraja godine. Inace, ovo je povoljan period i za investiranjem ili u kontaktim i saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke mozda lose navike kao sto su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizicko iscrpljivanje ili ucestvovanje u takmicarskim i stresnim situacijama. Obratite paznju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguce su i prolazne stomacne iritacije, smetnje u varnju hrane i podloznost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 23. marta do 07. aprila, marta do 21. aprila, zatim tokom avgusta, kao i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Vazno je da imate svest o tome kako je uz odredjene promene u razmisljanju i postupanju, moguce uticati na poboljsanje kvaliteta u raznim zivotnim oblastima. Prisustvo Urana u dvanaestom polju i Jupera ka Vasem sazvezdju, prosiruju Vas duh i saznajne vidike, unose kreativnu energiju i podsticu u Vama stvaralacki impuls. Na srecu Jupiter Vas protezira u razlicitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepsa cuda. Slobodno prihvatite razlicite izazovne mogucnosti i uzivajte lepoti ljubavnog, porodicnog ili zajednickog zivota.