VODOLIJA - Godisnji Horoskop 2012

VODOLIJA - Godisnji Horoskop 2012

VODOLIJA slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje znacajne promene koje Vam donose uspeh i srecu, narocito, ako u skladu sa svojom prirodom pravilno izbalansirate velike zelje ili ambicije sa mogucnostima koje cete imati. Postoje neki »zlatni plodovi« koji proisticu iz unutrasnje ravnoteze i skladnog odnosa sa okolinom. Ponekad je moguce ispuniti skoro sve planove, ali je vazno da imate svest o tome da »sve dolazi u pravo vreme«, kako biste pravilno usmeravali svoje misli i energiju. Tokom naredne godine planetarni aspekti Vam pomazu da postavite jasnije prioritete u razlicitim segmentima zivota i da istajate u svojim namerama. Ne moze uvek sve biti lako, ali iskustvo koje sticete moze biti veoma dragoceno i obogatice Vas na razlicite nacine. Potrudite se da pravilno »dozirate« svoju energiju kako biste ostvarili uspeh i bolji zivotni standard. Mudrost se ogleda u prepoznavanju dobrih prilika, planiranju poteza i ocuvanju najvecih vrednosi koje imate.

Ljubav:
U ljubavnom zivotu prolazicete kroz razlicite faze raspolozenja i mogucnosti, ali bez obzira na neke vece oscilacije vazno je da imate svest o tome kako je vreme faktor koji Vam ide u prilog. Ponekad morate biti ne samo takticni, vec i dovoljno strpljivi ili istrajni u namerama kako biste uredili svoj ljubavni i porodicni zivot. Ukoliko ste slobodni vec u periodu od 19. januara, predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji ce Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na nacin koji pogoduje Vasem emotivnom raspolozenju. Nezavisno od Vaseg statusa ili godina, ocekuju Vas prijatna ljubavna desavanja i zadovoljstvo u periodu od 07. marta do 01. aprila, zatim od 26. aprila do 21. maja, kao i od 15. juna do 11. jula. Novi dogadjaji koji donose veliku radost i srecu, ljubavnu ili porodicnu ostvarenost ocekuju Vas od 08. avgusta do 09. septembra, i posebno od 09. novembra do 01. decembra. Postojace razlog i da prigodno obelezite ili proslavite neke srecne dogadjaje.

Posao i finansije:
Pocetkom godine mozete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angazujete u nekim vaznim dogadjajima na poslovnoj sceni. Posebno obratite paznju na korisne ideje o novim profesionalnim mogucnostima, razlicitim povlasticama ili sirem drustvenom prestizu. Na vrlo uspesan i efikasan nacin mozete da ostvarite niz vaznih ciljeva u samostalnom radu, ali i kroz udruzivanje ili prosirenu saradnju u periodu od februara i tokom aprila meseca. Uspesni rezultati koji ce Vam doneti nove povlastice i siru afirmaciju Vas ocekuju tokom juna i oktobra meseca. Druga polovina godine predstavlja sjajan period da zapocnete neki novi posao ili promenite dosadasnji nacin rada kroz savremenije i bolje mogucnosti koje cete imati. U periodu od oktobra meseca mozete da investirate kroz poslovne ili imovinske aspekte, jer u duzoj vremenskoj perspektivi ocekuje Vas kontinuirani uspeh u partnerskim odnosima. Takodje, krajem godine imacete veci uspeh u poslovima koji su povezani sa medijima, komunikacijama, ekonomijom, trgovinom, turizmom i u oblasti umetnosti.

Zdravlje:
Vazno je da se imate svest o zdravom i urednom nacinu zivota, da se pravilno negujete i da redovno vezbate, kao i da vodite racuna o psiho-fizickoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem nacinu ishrane koji ce Vam pomoci da se osecate bolje i da se redovno oslobadjate od viska toksina iz organizma. Moguce su povremene iritacije u vidu pada imuniteta ili slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost, kao i neke hronicne tegobe. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 10. februara do 02. marta, od 02. do 17. jula, zatim tokom avgusta, pocetkom septembra i pocetkom decembra meseca. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela i muskulatura.

Sugestija:
Boravak Neptuna u Vasem sazvezdju ima uticaj na Vase duhovne vidike, podsticace u Vama zelju za saznanjem i iskustvom, a moze Vas uciniti i zahtevnijom osobom. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi niz dobrih okolnosti i mogucnost da ostvarite znacajne rezultate. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i zivotno iskustvo moze da obogati Vasu licnost i ono deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter i Uran Vam donose razlicite povlastice i uspeh, pre svega u pravcu poslovnog i licnog usavrsavanja.