DEVICA - Godisnji Horoskop 2012

DEVICA - Godisnji Horoskop 2012

DEVICA slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, simbolicno predstavlja »sakupljanje zlatnih plodova ili razlicitih rezultata«. Uz veliko zalaganje i licnu angazovanost slede i rezultati koji ce Vas predstaviti u novom svetlu pred saradnicima ili blizom okolinom. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguce, pre svega kao odraz mudrosti koja se stice u povezivanju iskustva, ucenja i dobre volje. Planetarni aspekti Vam pomazu da prvenstveno ostvarite neke privatne planove, a zatim i poslovne ciljeve koje ste sebi postavili. Naklonost i podrska okoline nece izostati, ali je vazna svest o tome da se najveca snaga nalazi u Vama upravo kada ste podstaknuti osecajima pripadnosti, udruzivanja ili partnerstva. Uspevacete na dobar nacin da objedinite sve pozitivne uticaje i okolina ce umeti da Vas »nagradi« u skladu sa ulogom koju imate, bez obzira da li je rec o poslovnom odnosu ili o ljubavnoj prici u kojoj se nalazite.

Ljubav:
Imacete sjajnu priliku da uticete na svog partnera ili na neke vazne osobe koje pripadaju porodicnim i prijateljskim krugovima. Pocetak godine donosi veliku radost i zadovoljstvo. Posebno obratite paznju na desavanja koja ce Vas prati u ljubavnom odnosu ili u porodicnom zivotu u periodu tokom marta, zatim od 01. do 26. aprila i tokom juna meseca, vazno je da pravilno resite svoje emotivne dileme. Ukoliko ste mladi i slobodnog statusa, imponovace Vam mnoge situacije koje donose prijatno iskustvo kroz nove kontakte, osecaj radosti i ljubavnog zadovoljstva u periodu od jula meseca i narocito od 09. septembra, pa nadalje. Vazno je prepoznati trenutke radosti i srece u nizu novih dogadjaja koji su pred Vama. Ponekad zadovoljstvo moze biti i kratkog daha, ali da je istovremeno veoma pozeljno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, kao i da je faktor vremena i ljubavne srece je na Vasoj strani. Ocekuje Vas ponovo novo zadovoljstvo i ljubavna sreca od novembra meseca i nadalje.

Posao i finansije:
Pozitivni rezultati ili neka znacajna satisfakcija je moguca i ocekuje Vas u drugoj polovini januara, tokom februara i marta meseca. Vazno je da aktivno ucestvujete u razlicitim dogovorima kako biste zadrzali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Osecate dodatni impuls i spremnost da se angazujete u vise poslovnih pravaca. Uvek postoji mogucnost da se odredjene dileme resavaju u hodu i to ne treba znacajno da utice na Vasu motivaciju ili uspeh koji zelite da ostvarite. U periodu od aprila i septembra meseca, novi dogadjaji ce zahtevati neprekidno prilagodjavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. U zavisnosti od situacije oslonite se na svoj praktican duh i na sposobnost analitickog rasudjivanja. Umecete sjajno da se organizujete pod razlicitim okolnostima, posebno je znacajno da unapred osmislite dobro resenje koje pogoduje zajednickim interesima. Novi uspeh Vas ocekuje i tokom decembra meseca.

Zdravlje:
Vazno je da se ponasate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnotezi, narocito kada ste izlozeni razlicitim pritiscima i kada se nalazite pod stresom. Moguce su povremene glavobolje, zatim stomacne tegobe, osetljivost sistema za varenje i zeludca, kao i virusne infekcije i pojacana nervna tenzija. Budite pazljiviji u periodu od 06. do 11. januara, zatim od 01. do 13. februara, u drugoj polovini aprila meseca, kao i od 27. oktobra do 10. novembra.

Sugestija:
Aspekti sa Plutonom i Marsom podsticu Vas na dodatno zalaganje, istrajavanje i duhovno sazrevanje. Jupiter – planeta »velike srece«, donosi pozitivan uticaj i izvesnu privilegiju onda kada je to najpotrebnije. Mozete da se radujete velikom uspehu i licnoj sreci u periodu od marta, maja i juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sacuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom imate priliku da uvecate svoje unutrasnje bogatstvo i srecu u porodici.