BLIZANCI - Godisnji Horoskop 2012

BLIZANCI - Godisnji Horoskop 2012

BLIZANCI slika
Vase ZVEZDANO nebo tokom 2011. godine, najavljuje niz novih mogucnosti koje ce se znacajno odraziti na uspeh u stvaralastvu. U narednom periodu uzivacete i izvesnu privilegiju u odnosu na svoju okolinu, posebno u vidu nekih »zlatnih rezultata«, nagrada ili priznanja. Povoljni planetarni aspekti koji Vas prate u velikoj meri proteziraju Vas uspeh u polju kreativnog izrazavanja, javnih nastupa, komunikacija, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Mudrost je u prepoznavanju i povezivanju svih dobrih prilika. Uvericete se da je faktor sudbinske srece cesto na Vasoj strani, a mnogi predstavnici ovog znaka imace neki »poseban dobitak« koji ce ostaviti i znacajniji trag u Vasem zivotu. Splet dobrih okolnosti ima veliki uticaj ne samo na poslovni uspeh, vec i na ljubavnu ili porodicnu srecu koja Vas ocekuje. U skladu sa svojom prirodom pokazite kako je Vasa unutrasnja velicina odraz harmonije koju imate sa svojom okolinom.

Ljubav:
U ljubavnom zivotu pokazite da imate dobru volju za pronalazenjem novih resenja ili odgovora. Vec pocetkom godine u zavisnosti od svog emotivnog statusa ili afiniteta bicete u sjajnoj prilici da ostvarite neke nove zanimljive kontakte ili vezu. Prijace Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi dozivljaji koji imaju veoma pozitivan uticaj na buduci sled dogadjaja. Uzivajte uz blisku osobu ili u krugu svoje porodice u periodu od 19. januara do 12. februara, zatim od 07. marta do 01 aprila, kao i 26. aprila do 21. maja. Ocekuju Vas neke nove radosti kada slobodno mozete da se prepustite svojoj ljubavnoj inspiraciji koja ce Vas pratiti u periodu od 15. juna do 11. jula, i zatim ponovo od 08. avgusta do 09. septembra. Uvek postoje i neki nezaboravni dogadjaji koji na skoro cudesan nacin uvelicavaju ljubavnu ili porodicnu srecu. Posebno obratite paznju na neka desavanja koja ce Vas pratiti u periodu od 09. novembra do 01. decembra.

Posao i finansije:
Pocetkom godine shvaticete da postoji niz dobrih okolnosti koje Vas prate, tako da svoje poslovne vizije mozete da plasirate na vise nacina i u razlicitim pravcima. Pokrenite vecu inicijaticu narocito u periodu od 17. januara i pocetkom februara meseca. Novi uspeh deluje vrlo afirmativno i donosi vecu svest o odredjenim privilegijama sa kojima mozete da raspolazete u duzem periodu. Znacajniji uspeh, satisfakcija i vazni rezultati pratice Vas posebno u periodu tokom aprila, maja i juna meseca, zatim i u nekom novom ciklusu od oktobra meseca do kraja godine. Pazljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, vazno je da spojite prethodno iskustvo u duhu novog saznanja kako biste ostvarili sto bolju poziciju. U narednom periodu uspesno napredovanje Vas ocekuje posebno u poslovima koji se odnose na oblast ekonomije, trgovinu, medije, izdavastvo, turizam, nauku i obrazovanje, gradjevinarstvo, umetnost ili politicko angazovanje.

Zdravlje:
Moguce je da ce Vase zdravstvene tegobe najcesce biti prouzrokavane dodatnim psiholoskim stresom i velikim pritiskom, kojim cete biti izlozeni zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previse forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pazljiviji u periodu od 21. januara do 11. februara, zatim tokom maja, od 27. avgusta od 14. septembra, kao i od 23. oktobra do 09. novembra.

Sugestija:
Uz povoljne aspekte sa Jupiterom i Uranom mozete da osetite veliki zanos i kreativnu energiju, ali dobijacete i odredjene privilegije. U tom smislu postavite sebi visoke ciljeve i potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice. Moguce su najzanimljivije kombinacije u preplitanju poslovnog uspeha, ljubavne srece i licnog zadovoljstva na neke posebne i nezaboravne nacine. Ponekad sudbina je velikodusna u svom darivanju i pruza Vam siroko obe ruke.