Ljubavni horoskop za jun 2011.

Ljubavni Horoskop

OVAN Ljubavni Horoskop

OVAN slikaU skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna ocekivanja i umete da postavljate razlicite zahteve. Cini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vase potrebe, te neki ucestali konflikti dodatno uticu na Vase mrzovoljno raspolozenje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav nacin pokusavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogresnu odluku. Nedostatak optimizma pokusavate da nadomestite u nekim spoljasnjim zabavama ili u alternativnom drustvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. juna, ocekuju Vas novi susreti i razliciti pozivi. Ipak, vise ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad moze biti i vrlo cudna, ali bez iskrene razmene osecanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.
BIK Ljubavni Horoskop

BIK slikaPovremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturistickim dozivljajima. Zahvaljujuci domisljenosti uspevate da osvojite neciju emotivnu paznju i pronalazite efikasno resenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sacuvali dragocenu energiju i psiholosku ravnotezu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vas partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajednicko uvazavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili paznja koju dobijate u drustvu suprotnog pola. Imate predosecaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstice emotivni zanos i inspiraciju, uzivate u saznanju da Vas drugi vide kao privlacnu ili sarmantnu osobu.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Skorpionom i Jarcem.
BLIZANCI Ljubavni Horoskop

BLIZANCI slikaImate dobar predosecaj kroz emotivna previranja, tako da prizeljkujete harmonican odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osecanja Vasu paznju privlace neobicni susreti, umete da prepoznate emotivne signale na razlicitim stranama. Nema potrebe da se zadrzavate na nekim neostvarenim ili ruznjikavim situacijama iz svoje ljubavne proslosti. Vazno je da odredite svoje prioritete u zajednickom zivotu. Partner ne moze da odoli pred Vasom pojavom i sarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izrazavate svoja iskrena osecanja. Ljubav ima najjacu snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osecanja. Pokazite voljenoj osobi lepsu i uzbudljiviju stranu svoje licnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja ce zadovoljiti Vasa ocekivanja i raznovrsne aspiracije.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.
RAK Ljubavni Horoskop

RAK slikaDesava se da pod naletom snaznih emocija cesto menjate svoje raspolozenje ili odluke. Ne zelite da Vas neko dovodi u podredjenu poziciju ili da vrsi psiholoski pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vesto koristi »zaobilazan nacin« da ostvari svoje namere, sto dodatno podstice Vasu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadrzavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osecanja ne mozete dozirati. Dobra volja, neznost ili emotivna paznja, predstavljaju najbolji odgovor. Vazno je da osecate emotivni fluid i zadovoljstvo u necijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavodjenja moze da Vas inspirise na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pazljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i znacenje. Krajem meseca, ocekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Skorpionom, Jarcem, Vodolijom i Ribama.

Budite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.
LAV Ljubavni Horoskop

LAV slikaStalo Vam je da prevazidjete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju zelite da saopstite dragoj osobi. Moguce je da partner izrazava negodovanje i pokusava da Vas uveri u drugaciji nacin razmisljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro resenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, vazno je da sacuvate unutrasnju energiju i psiholosku ravnotezu. Sve se dobro resava, po principu dogovora i uz zajednicku emociju. Ucinite sve sto je potrebno da sacuvate svoju ljubavnu srecu i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, cesti ljubavni susreti i kontakti vise deluju kao »zamena« za neke neostvarene zelje koje imate. Na srecu, ocekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajednicko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom, Vagom, Jarcem i Ribama.

Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.
DEVICA Ljubavni Horoskop

DEVICA slikaOsecate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspolozenje ili odluke. Stalo Vam je da prevazidjete emotivnu krizu ili razlicite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izrazavanju osecanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Vazno je da usrecite svog partnera ili da osecate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraca. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture vise deluju kratkorocno, kao zamena za neke neispunjene zelje. Uzivajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izrazavanju svojih osecanja. Ljubavna sreca je moguce i dostizna. Potrebno da sacuvate svoju ljubavnu srecu, kao i osobu do koje Vam je stalo.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Skorpionom, Vodolijom i Ribama.

Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.
VAGA Ljubavni Horoskop

VAGA slikaImate utisak da na Vasu psiholosku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrezirane situacije«. Stalo Vam je da se ponasate promisljeno u ljubavnom zivotu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Medjutim, u emotivnom ili strasnom zanosu ucinicete ono sto osecate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavodjenja i osvajanja, ali sacuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispostujte necija osecanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokazete pozitivnu stranu svoje licnosti oseticete novo zadovoljstvo koje Vas priblizava zajednickoj sreci.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Skorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima.

Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom.
ŠKORPIJA Ljubavni Horoskop

ŠKORPIJA slikaU skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energicno ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na ocaravajuci nacin. Ponekad u emotivnom zanosu cini Vam se da je sve moguce ili lako. Vas ljubavni stil ili sposobnost zavodjenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam necija emotivna naklonost i paznja koju pobudjujete u drustvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlacite razlicite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da prizeljkujete harmonican odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepsi izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu srecu« i uticaj koji imate.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Skorpionom, Jarcem i Vodolijom.

Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.
STRELAC Ljubavni Horoskop

STRELAC slikaZbog brojnih susreta ili dinamicnih dogadjaja koji Vas prate u drustvenom zivotu, delujete atraktivno i privlacno na osobe u svom okruzenju. Medjutim, povremeno ne mozete da kontrolisete svoje strasti ili zanos koji osecate prema bliskoj osobi, a to moze da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izrazavanju osecanja predstavlja najbolji odgovor. Vazno je da usrecite svog partnera ili da osecate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraca. Ljubav ili osecanja daju najjacu snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izrazavanju svojih osecanja.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama.

Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Skorpionom i Jarcem.
JARAC Ljubavni Horoskop

JARAC slikaPovremeno kao da Vam nedostaje necije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajednicke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogresnu ulogu« zavaravajuci sebe, da je moguce sve drzati pod strogom kontrolom i tako se zastititi od emotivnog razocarenja. Vazno je da korigujete svoje propuste, sve je moguce ispraviti i ulepsati pod uslovom da se oslonite na svoja osecanja. Ako ste mladi ili slobodni, osecate emotivnu nesigurnost i Vasu paznju cesto privlace osobe razlicitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, mozete da napravite dobar izbor. Na srecu Vasi »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Devicom, Vagom, Rakom, Strelcem i Ribama.

Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. juna. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Skorpionom, Vodolijom, Jarcem i Lavom.
VODOLIJA Ljubavni Horoskop

VODOLIJA slikaNalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savrsenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalazljivo ili zavodljivo u razlicitim susretima i umete da sarmirate svoju okolinu. Ljubavnu srecu je moguce ostvariti uz odgovarajuceg ili ocaravajuceg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu car koja Vas pokrece na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« sloze u romanticnu sliku. Prijace Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednicki zivot, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistacete u ljubavnoj romansi, prizeljkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidasnjom osobom.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Skorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. juna. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom.
RIBE Ljubavni Horoskop

RIBE slikaU skladu sa raspolozenjem delujete zanosno i vodite aktivan drustveni zivot, cesto se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobicne emotivne kontakte. Ipak, Vase emotivno interesovanje za odredjenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogresnu ulogu«, jer losi potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni zivot. Ako prizeljkujete strasnu avanturu, onda Vas nista nece spreciti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobodjujete paznju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, ocekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajucu taktiku i da zavedete odredjenu osobu. Vazno je da osvojite necije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. juni. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Skorpionom i Strelcem.

Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. juna. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom, Ribama, Ovnom i Blizancima.