Ljubavni horoskop za maj 2011

Ljubavni Horoskop

  • OVAN Ljubavni Horoskop

    OVAN slikaU emotivnom zanosu imate velika ocekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve Vase zahteve.

    Zadrzite samopouzdanje i optimizam. Ne mozete ocekivati da neko u potpunosti prihvati Vasu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro resenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove paznje i mogucnosti. Ali, Vi cesto delujete sumnjicavo ili neskromno. Skloni ste cestim promenama emotivnog raspolozenja, sto narusava dogovor ili emotivnu sigurnost posmatrano iz necijeg ugla. Povremeno prepustite svom partneru da kreira zajednicke planove. Uzivajte u razlicitim privilegijama koje dobijate u krugu porodice. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obecava »uzbudljive« emotivne kontakte i zadovoljstvo.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27, 28, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Skorpionom.

    Budite oprezniji: 22, 23, 25. i 29. maja. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.
  • BIK Ljubavni Horoskop

    BIK slikaNeprekidno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete razlicite dileme. Suvise je rano da donosite ocenu o bliskoj osobi ili ozbiljan zakljucak o stvarima koje nisu po Vasoj volji. Ne dopada Vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlucuje u Vase ime. Smirite svoje uzavrele strasti. Hrabrost je, na prvi nacin pokazati svoje emotivne slabosti. Ukoliko sumnjate u necije namere, budite mudri i osmislite »test situaciju« kao proveru emotivne naklonosti. Nema razloga da namecete svoju volju ili da nepravedno kaznjavate voljenu osobu. Potrebna Vam je necija podrska ili oslonac. Na Vama je da upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 28, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Rakom, Skorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem.

    Budite oprezniji: 19, 22, 27. i 29. maja. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.
  • BLIZANCI Ljubavni Horoskop

    BLIZANCI slikaDelujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psiholoski pritisak koji osecate i iritira Vas partnerovo ponasanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokusavate da utvrdite slicnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko ce Vas sarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobicnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlaci kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vasem drustvu nesto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne moze da ispuni.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom.

    Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24, 26. i 30. maja. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Skorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.
  • RAK Ljubavni Horoskop

    RAK slikaPotajno prizeljkujete, da se ostvari jedan romantican susret ili Vasa »ljubavna vizija«. Vazno je da imate dobar predosecaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom zivotu. Raspolozeni ste za novu romansu ili za uzbudljive dogadjaje, koji treba da ulepsaju Vas odnos sa voljenom osobom. Ne krijete svoja emotivna ocekivanja ili namere, zelite da ostvarite svoje »tajne snove«. Na srecu, partner je u potpunosti na Vasoj strani. Nezadovoljni ste kada stvari ne idu u zeljenom pravcu ili kada neko ne ispunjava Vase potrebe. Ljubavne greske se oprastaju, ako postoje iskrena osecanja i naklonost. Potrudite se da afirmisete zajednicku srecu i da odredite dobar smer.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 29, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Skorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem.

    Budite oprezniji: 17, 18, 19, 23, 25. i 27. maja. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.
  • LAV Ljubavni Horoskop

    LAV slikaPotrudite se da prilagodite svoje ponasanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuvelicavate necije mane. Vazno je da pokazete dobru volju i da razumete necije slabosti, izbegavajte emotivno rivalstvo. Nakon zajednickog razgovora i poveravanja, mozete da donesete ispravnu odluku. Ukoliko ste mladi ili slobodni, budite diskretniji pri susretima koji obiluju snaznim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogucnosti, pre nego sto pokrenete ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere pred osobom koja Vam se dopada. Sacuvajte osmeh na svom licu, delujete vrlo zanosno i sirite emotivni fluid u razlicitim pravcima.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom.

    Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 30. maja. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Skorpionom i Jarcem.
  • DEVICA Ljubavni Horoskop

    DEVICA slikaIznenadne promene u partnerovom ponasanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobudjuju i novu sumnju. Pokusavate da shvatite, sta se desava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vasoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u necije ponasanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku car«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izrazavanju osecanja deluje pozitivno na Vas ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja Vas podstice na mastovitije emotivno izrazavanje. Prizeljkujete snazne izlive ljubavi i imate dobar predosecaj u odnosu sa voljenom osobom.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Skorpionom.

    Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 29. maja. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.
  • VAGA Ljubavni Horoskop

    VAGA slikaImate potrebu da promenite osnovni tok dogadjaja i zelite da ulepsate svoj ljubavni zivot. Primedbe koje upucujete voljenoj osobi uglavnom ostaju bez zeljenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz razlicitih tema i oblasti, sto Vas dodatno iritira. Povremeno imate utisak, da se nalazite na razlicitim talasnim duzinama ili da ne dobijate »pravi ljubavni tretman«. Zbog povremenih »emotivnih varnica«, delujete napeto ili uznemireno. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepsi izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu srecu« i uticaj.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom.

    Budite oprezniji: 20, 21, 22, 24. i 28. maja. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Skorpionom, Bikom i Jarcem.
  • ŠKORPIJA Ljubavni Horoskop

    ŠKORPIJA slikaPrizeljkujete novi emotivni uzlet i ne odustajete od svojih planova. Potreban Vam je neko da Vas ohrabri i emotivno oraspolozi. U naletu emotivne inspiracije, tesko postavljate granicu izmedju svojih mastanja i okvira realnosti. Vazno je da pravilno vrednujete necija osecanja, sve sto se desava izmedju Vas i voljene osobe predstavlja »lepsi deo stvarnosti«. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i mastu u zavisnosti od dobre prilike. Ulepsajte svoj intimni zivot, tako sto cete delovati dovoljno zanosno i privlacno na voljenu osobu. Ukoliko pronalazite smisao u zajednickim planovima menja se i Vas pogled na svet, sve oko Vas postaje lepse i zanimljivije.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Skorpionom, Ovnom i Strelcem.

    Budite oprezniji: 17, 19, 21. i 23. maja. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.
  • STRELAC Ljubavni Horoskop

    STRELAC slikaUporno pokusavate da se nametnete kao autoritativna licnost, pred osobom koja dobro poznaje Vase vrline ili »slabosti«. Delujete tajanstveno i stalo Vam je da udjete u neciji »ljubavni trag«. Ne mozete da odgonetnete necije ponasanje i ne zelite da rizikujete u emotivnom odnosu. Nema potrebe za dramskim zapletima ili teatralnim ponasanjem u drustvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na necije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osecanja. Prave vrednosti uvek imaju »posebnu cenu«, prihvatite ritam i izbor svog srca. Dobro razmislite, ko se uklapa u Vas ljubavni profil. Moguce je prijatno iznenadjenje.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom.

    Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 31. maja. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Skorpionom.
  • JARAC Ljubavni Horoskop

    JARAC slikaNalazite se u fazi emotivnog uzleta, osecate da je sreca na Vasoj strani. Svet oko sebe posmatrate drugacijim ocima i u vedrim tonovima, osecate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe. Predstoji Vam ljubavno zblizavanje i novi zanos. »Tajna« licnog uspeha i intimne srece, prositice iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Potreban Vam je mali podsticaj, da osetite veliki emotivni zanos ili inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, ocekuje Vas »susret iznenadjenja« ili neciji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete paznju i da unesete pozitivan nemir u okruzenje. Stalo Vam je da imate emotivne kontakte na razlicitim stranama. Ipak, nema razloga da zalutate na »ljubavnoj raskrsnici«.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Skorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem.

    Budite oprezniji: 17, 18, 23, 29. i 25. maja. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.
  • VODOLIJA Ljubavni Horoskop

    VODOLIJA slikaVodite aktivan drustveni zivot i rado se pojavljujete na javnim mestima. Prizeljkujete nove ili neobicne emotivne kontakte na razlicitim stranama. Ono sto drugima deluje tesko ili nemoguce, za Vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja. Ocekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snazne izlive emocija. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobican nacin, smisljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijace Vam nova ljubavna romansa. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo »izazovnim« situacijama.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 29. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom.

    Budite oprezniji: 16, 21, 24, 28, 30. i 31. maja. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Skorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.
  • RIBE Ljubavni Horoskop

    RIBE slikaDelujete zadovoljno u necijem drustvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Vazno je da pravilno vrednujete necija osecanja, sve sto se desava izmedju Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepsi deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajednickim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirisu. Voljena osoba je nestrpljiva u iscekivanju da ispunite svoja obecanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i nista ne prepustate slucaju. Rado se odazivate na razlicite pozive i sjajno koristite svoj sarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privucete neciju paznju. Obradovace Vas jedno neobicno poznanstvo.

    SUGESTIJA: Vasi srecni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne dogadjaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 30. i 31. maj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas ocekuju sa: Skorpionom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Bikom, Ovnom i Strelcem.

    Budite oprezniji: 17, 19, 21, 23. i 29. maja. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.